Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.061
- 39.374
- 3.993
Şimdi toplantı öncesi pancar gibi kızarana kadar chivas şişesini fondipleyenler var Kadıköy taraflarında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Borja Sainz güzelliyorlar da bizim takımlarda maks Rashica kadar oynar bence
daha zor ya aynı süreci yaşayıp psikolojisinin sağlam kalmasıÇocuk harbi büyük talihsiz üst üstte 2 ağır sakatlık yaşadı muhtemelen kolay kolay artık toparlayamaz.
Sinan Bilgin isteriz bide kimdi yav şu derin GS takılan reyiz, dindar mı milliyetçi mi bir şeylerde anlatıyordu ismini hatırlayamadım, Diagne müslüman diye eleştiriyorsunuz demişti en son bana sldkaslk çok marjinal karakterler üretiyordu forum eskiden şimdi çok düz adamlar kaldıkAziz Kaan foruma geri gelsin diyenler![]()
İsmail Enver mi reisSinan Bilgin isteriz bide kimdi yav şu derin GS takılan reyiz, dindar mı milliyetçi mi bir şeylerde anlatıyordu ismini hatırlayamadım, Diagne müslüman diye eleştiriyorsunuz demişti en son bana sldkaslk çok marjinal karakterler üretiyordu forum eskiden şimdi çok düz adamlar kaldık
Hiç öyle birşey görmedim karıştırmışsındır belki heisDün samiyen haber, bugün için Fransa'dan bir oyuncu ile görüşülecek takımı da olumlu yazdı,2 dk sonra sildi, Amine gouri degildir