Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi toplantı öncesi pancar gibi kızarana kadar chivas şişesini fondipleyenler var Kadıköy taraflarında

Antony cok yetenekli bir oyuncu ama biraz mal kafa yapisi var. Hemen oldum uctum superstar oldum havalarina girdi. Suan onu rehabilite edecek durumda degiliz bizim ikinci yarida kafa yapasi daha saglam biri lazim. Sezon sonunda Antony gibi oyuncuyu 1 sezonluguna kiralayabilirsin kanat transferi lazimsa ama suan zaten 2 yabancidan fazlasini alacak durumda degiliz, yani ilgimiz bile yoktur. Bir tane ofans bir tane defans gibi duruyor 2 yabanci transferimiz.

Ulan bayık ses kutlu

3 senedir gs ismi çıkmayan biriyle ilgileniyor demekten başka cümle kuramaz twit atamaz kendi prını yaptıramaz oldun

Kim olm şu ismi çıkmayan adam söyle ulan artık

Bu adam niye var oldu,kolpacı kıtlığı da yoktu sen niye girdin ya hayatımıza

Borja Sainz güzelliyorlar da bizim takımlarda maks Rashica kadar oynar bence

Bu kadar mal sosyal medya hesapları olabilir mi yav. Bu herif bedavaydı lan gözümüzün önündeydi, yırttık götümüzü al git kirala avrupaya diye.

İlk defa ingilterede çıkmış gibi davranmaları da yok mu

Borja sainz iyi olur ama sallaiden çıkmak gerekir

Dün samiyen haber, bugün için Fransa'dan bir oyuncu ile görüşülecek takımı da olumlu yazdı,2 dk sonra sildi, Amine gouri degildir

Aziz Kaan foruma geri gelsin diyenler :D
Sinan Bilgin isteriz bide kimdi yav şu derin GS takılan reyiz, dindar mı milliyetçi mi bir şeylerde anlatıyordu ismini hatırlayamadım, Diagne müslüman diye eleştiriyorsunuz demişti en son bana sldkaslk çok marjinal karakterler üretiyordu forum eskiden şimdi çok düz adamlar kaldık

Mika parasına Elanga çekilir yav

Sinan Bilgin isteriz bide kimdi yav şu derin GS takılan reyiz, dindar mı milliyetçi mi bir şeylerde anlatıyordu ismini hatırlayamadım, Diagne müslüman diye eleştiriyorsunuz demişti en son bana sldkaslk çok marjinal karakterler üretiyordu forum eskiden şimdi çok düz adamlar kaldık
İsmail Enver mi reis :D

Gouri birkaç sezon önce 21-22 yaşlarındayken uçuyodu şimdi noldu acaba sönmüş istatistikleri falan

Gouri'yi almamak için tek sebep sunacağım

Uyruk:
Cezayir
Cezayir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt