Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1736365104893.webp
Sarının yanında kırmızı görünce bizimle ilgili bir gelişme sanıyorum. Her zaman düşüyorum bu oyuna 😂

Kadro planlamasinda güncelleme gerekiyor.

11'imiz var

12 Günay
13 Demirbay
14 Berkan
15 Sallai
16 Batshuayi

Diğer oyuncular seviye olarak yetersiz. Mutlaka transfer yapmak zorundayiz bazi bölgelere.

Dar alan becerisi olan bir 9.5 no gerçekten büyük ihtiyaçmış. Özellikle Mertens olmadığı zamanlarda. Kerem D.'den keatiflik beklerken Efe'den falan kötüydü kendisi.

Sağ bek, stoper, bir tanede hücumcu. sağ bek almazsak kaan orada devam edeceği için rotasyona orta saha da alınabilir.

Yusuf Demir
Elias Jelert
Victor Nelsson
Hakim Ziyech
Mauro Icardi (Sakat)

5 kontenjani suan kullanamiyoruz.

Takıma acil bir T.A. Arnold, bi tane Çuameni, bi tane de C. Bakambu lazım. Başka oyuncuya gerek yok.

Batshuayi Jelert ve Demirbay teklif varsa çıkılmalı bu üç arkadaştan.

Rakip takımın forvetine 1 tane top geliyor atıyor golü, bizim ilerdeki Bats denen forvete bin tane top gider anca topa dürter, al penaltı bari at o da yok, 25-30-35 neyse parası verip alsınlar şu 9,5 numarayı, bu takımın yedeği bile olamaz o Bats. Okan hocam boşuna forvet diye yırtınmıyormuş, Osimine bişi olsa yandık bittik direk puan kaybı.

Transfer listesine 1 sağ bek ekleyelim. Jelert ile vedalaşalım. Asla bizim kalibremizde biri değil..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Gerekli transferler: Kaleci, bek, stoper, defansif orta saha, ofansif orta saha, kanat ve forvet.

O kadar para vermeyelim diyordum ama Osimheni alamayız, sadece Icardi ile gitmez hareketli bir forvet şart Mertens de bırakır muhtemelen

Takımda forvet yok forvetttttt, her giden top duvara çarpmış gibi geri geliyor, 1 tane top tut bi adam eksilt, işi gücü yerde yuvarlanmak, bizim köydeki tavuklar bu bats denen forvetten daha hızlı koşar. Yatalım kalkalım Osimhene dua edelim. Yedeğini bırakın yedeğinin yedeği bile yok koskoca takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt