Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Avrupa'ya eklemesek bile ligdeki rotasyonu güçlendirebilecek oyuncular fena olmaz. Mesela Jelert yerine bir sağ bek baya elzem. Jelert'i ciddi hiçbir maçta tamamen emin olarak oynatamayız bu sene maalesef.

Mikadan önce bu takıma sağ ve sol bek, Sara yedeği lazım demiştim. Allahtan Eren adı geçti ve bu maçtan sonra sağ bek de alınacağını düşünüyorum. Ortasahaya da bir yedek 8 alıp sonra hücum ve stoper kovalamak lazım. Yani toplamda 5 transfer lazım gibi.

Bence Avrupa'ya eklemesek bile ligdeki rotasyonu güçlendirebilecek oyuncular fena olmaz. Mesela Jelert yerine bir sağ bek baya elzem. Jelert'i ciddi hiçbir maçta tamamen emin olarak oynatamayız bu sene maalesef.

Okan daha ilk maç anladı neyin ne olduğunu ama bir şey diyemedi, o yüzden bir kere bile monte etmeye çalışmadı çünkü oda biliyor olmayacağını.

Bugün Tsli 1 arkadaşım bana Eren'i almanız önemli değil alma haberiniz çıktığından bu yana sevinçliyiz demişti.Bugün siz yenemezsiniz biz yeneriz demişti doğru çıktı :D Bence almayalım :D

Mika
Skriniar
Kutucu

bu 3 kesinlike gelmeli

hatta biraz bonus olsun diye Gokhan Sazdagi rotasyon amacli gelsin takimda yedek sag bek yok

Buna çok iyi analizci diyor millet. Bizim adımız p.enis diye mi tınlayan yok ulan. Bu futbol fukaralarına zekatımı versem kendilerini cruyff ilan ederler
Günde 10 tane isim yazıyorlar, yıllar sonra illaki birileri tutuyor
Ben de açacam bir hesap.
Jelerti bir maç izledim hiçbir şey olmayacağnı anladım

Eren Elmalı, Ahmetcan Kaplan yada Taha Altıkardeş, yerli bir orta saha, Ahmet Kutucu gibi isimleri alabilirsek çok iyi olur.
Metehan'a güveniyorduk ama güvendigimiz daglara kar yagdi. Alternatif sol stoper olarak Ahmetcan'a döneriz gibi görünüyor. Eren ve TS muhabbeti zaten 2 gün önce cikmisti. Sacma sapan salincak kulüplere para kaptirmadan kaliteli transferler yapmis oluruz

Valla yol yakınken şu batsdan kurtulmalıyız, adamın ilk 11 oynadığı hiçbir maçı alamadık. Çok çok çok kötü bir forvet. Full tempo oynayan takımın forveti asla olamaz.

15 transfer yaparsak forumda herkese helva dagitacam.

1736366105094.png

Neyse saka bir yana, Mikautadze bu takima ilac olur o yuzden hoca istiyorsa artik 22 mi veriyoruz 24 mi veriyoruz bilemem ama fazla uzun surmeden en azindan Ocak 15 gibi gelse iyi olur yani 1 hafta sonra.

Suan her gelen oyuncu nokta atisi olmali , direkt ilk 11 de kakti saglamali. Kötü cikma ihtimali oyuncu alma lüksümüz sifir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt