Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
full yedek kadromuz lig 7.si basaksehir'e üstünlük kuramadi ama yari as kadro girince duman ettik. hocaya ona buna süre vermiyor diye yüklenenler bu dar kadroyla bu kadar puan topladigina dua etmeli.
Full yedek kadromuzun forveti olsaydı o başakşehiri anırtırdık, napsın çocukar ileri giden her top kayıp oluyor. Ben taktım aga kafayı şu bats denen forvete

15 transfer yaparsak forumda herkese helva dagitacam.

Neyse saka bir yana, Mikautadze bu takima ilac olur o yuzden hoca istiyorsa artik 22 mi veriyoruz 24 mi veriyoruz bilemem ama fazla uzun surmeden en azindan Ocak 15 gibi gelse iyi olur yani 1 hafta sonra.
Para senin cebinden cikmiyo tabi.

Rahat rahat soyle 20-25

Sade helva al ben fistikli sevmiyom

Yani renkdaş çok ama çok çok kötü bir forvet. Çok ama çok acil satılmalı. İdaa ediyorum şuan talibi çıksın Okan hoca anında yollar.
Katılmıyorum. Sadece asla ilk 11 planında olmamalı. Gerekirse Barış 11'de oynasın Bats sonradan girsin. Bats dediğim gibi değişik bir adam. Ha teklif gelirse bir de bonservis tabi satılmalı. İlk 11'de oynadığında bu kadar verimsiz bir oyuncu ile ben de yola çıkmak istemem bu konuda kendisinden beklentimizi tam olarak alamadık. Lakin şu ana kadar bir sürü katkısı oldu kendisinin o yüzden çok çok kötü forvet olduğuna katılmıyorum.

Samiyen yarın istenen ikinci ismi yazacakmis, kiralık + opsiyon, adını daha önce de yazmis

Para senin cebinden cikmiyo tabi.

Rahat rahat soyle 20-25

Sade helva al ben fistikli sevmiyom
Sana her zaman helva alirim sorun degil.

Paraya gelirsek, 25 milyona kadar verilecek para var. Fener gibi stopere verecegimize bu parayi ofans oyuncusuna vermek her daim daha mantiklidir.

Jelert ve Yusuf Demir'e boşuna yabancı kontenjanı işgal ettiriyoruz, Ziyech ile İcardi zaten yok, Nelsson 2-3 maç dışında oynamadı bile bu durumda kafadan 5 yabancıdan fayda alamıyoruz böyle bir şey olamaz, avrupayı boşverip lig için gerekli temizliği yapmalıyız.
en az 4 adam gerekiyor.

Ağalar bugün net gördük bize kısa çelimsiz bek olmuyor. Kaanı çok aradık inanın. Jakops gibi boyu uzun sağ bek lazım. Jakops olsaydı 1. Golü Kaan olsaydı 2. Golü net yemezdik. Okan umarım çağdaş atanın bu tavrını görüp hafta sonuna takımı iyi hazırlar. Fena bilendim ben şahsen.

Katılmıyorum. Sadece asla ilk 11 planında olmamalı. Gerekirse Barış 11'de oynasın Bats sonradan girsin. Bats dediğim gibi değişik bir adam. Ha teklif gelirse bir de bonservis tabi satılmalı. İlk 11'de oynadığında bu kadar verimsiz bir oyuncu ile ben de yola çıkmak istemem bu konuda kendisinden beklentimizi tam olarak alamadık. Lakin şu ana kadar bir sürü katkısı oldu kendisinin o yüzden çok çok kötü forvet olduğuna katılmıyorum.
Valla renkdaş 3 milyon verdiğimiz adamı gönül rahatlığı ile ilk 11 koyamıyoruz. Şahsi fikrim Ziyech ve Batsı anında yollarım. Sahada yürüyen adama tammülüm yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt