- 16 Haziran 2010
- 203.959
- 156.021
- 6.838
Buyuk ihtimal Nelsson da gidebilir o sekilde 3 olur. Zaten ortalikta da yok.İcardi lisans askı 3 eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyuk ihtimal Nelsson da gidebilir o sekilde 3 olur. Zaten ortalikta da yok.İcardi lisans askı 3 eder
Hep beraber yedik iyi savunamadık sallai denen ayaksıza kaldıkYanlış kişiye diyorsun yav
Dönem dönem recep savaşı bıraktı ben bırakmadım hiç.
Unutursak kalbimiz kurusun.
Bats fbde hep atıyordu deniliyor da orda da kaçırdığı çok oldu böyle. Evet kalecinin kurtaracağı noktalara vuruyor. Aslında bugün fena vurmadı, kalecinin de hakkını vermek gerek.Bats'a penaltı attırmamak lazım Ads maçında da iyi kullanmamıştı tamam kötü değil kaleci becerisi de var belki ama kalecinin rahat çıkaracağı yerlere vuruyor.
Şu çok güzel bir görüntü, Zaha-Ziyech vb. oyuncularda pek göremiyoruz bunu. Geçen sene 4-3 kazandığımızda maçta Zaha'yı tribünlere götürmek için Günay ne dil dökmüştü ama adam içeri gitmişti.
Bats'a herkesin destek olup maç sonu iletişim kurmaları güzel.
Biraz saha içinde Yunus ile Barış takım arkadaşlarına fazla el-kol yapmaya başladılar, ona dikkat etseler iyi olur.
İyi de hala hataya düşüyoruz.Bu arada kim gelmeli ne zaman gelmeli diyoruz da ilk once Ziyech'le yollari ayirmak lazim, ardindan da Yusuf'u bir yerlere kiralik gonderelim soyle her hafta oynayabilecegi bir takima. Bu sekilde 2 yabanci hakkimiz olur.
Sezona ilk başladığı gibi değil tabi ama bu da takımın 2. forvetiyken bir anda Osimhen geliyor belki bu etkilemiştir diyeceğim ama etkilenmemesi lazım çünkü kendisi hakkında değişen bir şey yoktu hatta tek kişiyi yedeklerken 2 kişiyi yedeklemeye başladı ama futbolcu anlayamayabiliyor.Bats fbde hep atıyordu deniliyor da orda da kaçırdığı çok oldu böyle. Evet kalecinin kurtaracağı noktalara vuruyor. Aslında bugün fena vurmadı, kalecinin de hakkını vermek gerek.
Ben penaltıdan ziyade ilk defa rakip stoperler ile didişmesini sevdim. Öyle lakayıt değildi maçta hala istenen seviyede olmasa da.
3 değişiklik hakkı muhabetinden göndermiyoruz heralde, sene sonu gider diye düşünüyorum.Ama yapamadi. Kiralık gönder fizikli atletik sağ bek al
Bonuslarla 10-11 civarına çıkaralım bir kısmı kolay bir kısmı zor olabilir.
Ligde lisansi olmayan oyuncuyu Avrupa maclarinda oynatabiliyoruz mu ki? Aklima gelmedi bunun kurali neydi?İyi de hala hataya düşüyoruz.
İcardi sezonu kapattı kendisini çağırıp bu işi sonuca vardırmamız lazım. Daha 1 hafta önce doktor seneye oynayacak dediği herif için elimizdeki tek kontanjanı yemesini bile isteye kabul edemeyiz.
Wanda ile didişmediği bir gün yok. Sakat olmasa kafasını futbola verememezdi ki zaten sakatlanmadan önce son bir iki ay falan psikolojik olarak da iyi değildi.
İlk olarak bu durumu çözmemiz lazım. Mümkünatı varsa avrupa listesinde kalmasını sağlamak gerekiyor. Kazara kupa gelir falan 3-5 dakika sahaya çıkarırız gönlü de olur.
Lig için son 2-3 maç 10 dakika oynasa ne oynamasa ne. Sıkı idman yememiş adam hele şut çektiği ayağından sakatlanmışken ne çok zormalak lazım ne de hemen eski halini beklemek lazım. Belki kaleyi bile tutturamayacak.
Üzülerek bu söylediklerine katılıyorum. İcardiyi seviyoruz. Lakin duruma duygusal bakmamak lazım. Ligin en ateşli zamanında eğer kontenjan lazımsa İcardiyi askıya almak mantıklı. Nisan sonu gibi dönecek galiba biz Nisan sonu itibariyle şampiyonluğu ilan ederiz inşallah. Bi de bu wanda muhabbeti gerçekten gündem olmasın vallahi yettiİyi de hala hataya düşüyoruz.
İcardi sezonu kapattı kendisini çağırıp bu işi sonuca vardırmamız lazım. Daha 1 hafta önce doktor seneye oynayacak dediği herif için elimizdeki tek kontanjanı yemesini bile isteye kabul edemeyiz.
Wanda ile didişmediği bir gün yok. Sakat olmasa kafasını futbola verememezdi ki zaten sakatlanmadan önce son bir iki ay falan psikolojik olarak da iyi değildi.
İlk olarak bu durumu çözmemiz lazım. Mümkünatı varsa avrupa listesinde kalmasını sağlamak gerekiyor. Kazara kupa gelir falan 3-5 dakika sahaya çıkarırız gönlü de olur.
Lig için son 2-3 maç 10 dakika oynasa ne oynamasa ne. Sıkı idman yememiş adam hele şut çektiği ayağından sakatlanmışken ne çok zormalak lazım ne de hemen eski halini beklemek lazım. Belki kaleyi bile tutturamayacak.
Kahvehaneden mi çıktın?oşimen bile emenikeye bağladıysa topçuları bir yere kadar eleştirebiliriz
Oyun moyun yok sara mara bişiler yapıp yunus uzaktan vurmazsa
Ryan Kent sanki oynamıştı o şekildeLigde lisansi olmayan oyuncuyu Avrupa maclarinda oynatabiliyoruz mu ki? Aklima gelmedi bunun kurali neydi?
Bence yonetim disariya kotu bir mesaj vermek istemiyor, yani hem baskana hem hocaya bu soru defalarca soruldu hepsi ayni agizdan oyle birsey yok, takimin yildiz oyuncusu ona oyle sey yapmayiz demeye getirdiler. Yani o konuda bir aksiyon beklemiyorum o yuzden.