Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.834
- 18.919
- 1.188
Kime aliyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de ilk kez düştü önüme Haluk falanda dün Nelsson'a teklifler var önümüzdeki hafta hareketlenir gibi konuşunca paylaştım biraz bakınca kolpaçı gibi. Berkay, Taha Altıkardeşi Ahmetcan Kaplan'ı falan yazmış.Bu adam kim. İlk kez gördüm
Yok. En iyi örnek Sara. Sezon başı çöpe atılmış €20m dendi forumun %90’ı tarafından. Yalansa yalan de.Bi topçunun et mi balık mı olduğunu anlamak için zaten 5-10 maça gerek yok hepsi şov işi. 1 maçla çözersin
Ağa ben lig macinida dusunuyorum3 değişiklik hakkı muhabetinden göndermiyoruz heralde, sene sonu gider diye düşünüyorum.
Hayatım tabela değil beğenmiyorum istemiyorum aga, saygı duyuyorum sen sev iste, ben bu takımın kadrosunda böyle ağır hantal oyuncu istemiyorum.Bumu kriter ? ikinci golde kafa sutu var
Abdulun golunde
Kriter sut degil adam mucadele etti
Kostu istedi kotu oynamadi son penaltiyi atsa kimse laf etmiyordu hayatiniz tabela
Bonuslarla 10-11 civarına çıkaralım bir kısmı kolay bir kısmı zor olabilir.
Futbolu biliyorsun yigidimMiaukatze hemen simdi!!
Bek
Stoper
Adam yigen os
Sart oglu sart
hemen
makatze
skrinar
arias
Kabahat Okan Buruk'ta niye 9 milyon verdiriyorsun bu adama.jelert cok büyük hayal kirikligi lan, 9+2 nasil verdik rezillik ya paralara yazik scouting ekibe sutlamak lazim adam gibi scoutlar getirin yeter be
Scout işi olduğunu hiç sanmıyorum. Doue olmayınca aceleyle menajerin biri iteledijelert cok büyük hayal kirikligi lan, 9+2 nasil verdik rezillik ya paralara yazik scouting ekibe sutlamak lazim adam gibi scoutlar getirin yeter be
Boşuna yabancı hakkımız gidiyor bunlar zjyechte var dahaKralsson'a hakkımız helaldir. Yusuf Demir ve Jelert'den ne koparabilirsek kârdır. Fazla düşünmeye gerek yok.