- 3 Haziran 2015
- 56.940
- 66.067
- 4.143
Şaka bir yana en son ne zaman bu kadar dominant bir GS izlediniz? Hatirlayanlar söylesin özellikle dinazor Agabey’lerimizi sahneye davet etmek isterim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cükümeka yahut kasadei ii olurdu os a
Şaka bir yana en son ne zaman bu kadar dominant bir GS izlediniz? Hatirlayanlar söylesin özellikle dinazor Agabey’lerimizi sahneye davet etmek isterim
Kulubumuzun bileginin bi turlu bukulememesi seni de memnun ediyor mu liboşumDogru bir ozelestiri derim
Belki gelişecek fakat verilen bonservise bakıldığında büyük patladık. Beke o parayı veriyorsan koyacaksın 11'e farkını ortaya koyacak.Hava topu yok adamda. Bek dediğin fizikli olur. City macinda full geride oynuyorlar herkes herkesin açığını kapatıyor. Açık alanda önemli ne yaptığı. Her yan ortada adam 0
Neyse. İngiltere 2. Ligini izlediğini bilmiyordum. Vaktin bol demek ki.Topu bilmeyenler dedi, ben gelmeden biliyordum adamı
Şahsıma büyük bir haz uyandırıyor şöyle hissettiriyorKulubumuzun bileginin bi turlu bukulememesi seni de memnun ediyor mu liboşum
Yetmez yetmezzzzzzzzzz daha iyisini istiyom hayalim bayern gibi en az 10 yil dominasyon istiyom, 10 sampiyonluk arka arkaya, avrupada büyük bir rol oynamak istiyom, avrupa kupasi istiyom, rakipleri delik desik edip 4-5-6-7 gol atip rezil etmek tsak gecmek istiyom öyle korkunc bir takim konumuna gelmemizi istiyom gelen gideni sahada sevip atmak istiyom, toplu kus ölümü istiyomOcak ayına geldik ve her kulvarda namaglup ve iddialı bir konumdayız. En yakın takipcimize 8 puan fark atmış durumdayız. Avrupa da en uzun namaglup serisi bizde şu na ağustos ayindan beri maglup olmuyoruz.
Bazen bende aynı noktada özeleştiri yapıyorum diyorum ki „ulan bizim kıçımız harbiden kalkmış”
Video at tuna bey.Tyukavin ekibimize kazandırılmalı
istediği forvetlerle 4lü oynayamazOkan hoca tekrar kalıcı olarak 4 lüye dönmek istiyor gibi görünüyor. O zaman kaliteli sağ bek şart
3 lü oynayan göztepeye karşı bile 4 lü çıktı. Bugünkü maçta kadro 3 lüye uygunken metehan jelert zaafiyet oluşturacağı belliyken yine 4 lüde inat etti bugün. Ama dediğin gibi ismi geçen skriniar mika falan gelirse bu sefer mecbur 3 lü oynayacanistediği forvetlerle 4lü oynayamaz
Belki gelişecek fakat verilen bonservise bakıldığında büyük patladık. Beke o parayı veriyorsan koyacaksın 11'e farkını ortaya koyacak.
Yetmez yetmezzzzzzzzzz daha iyisini istiyom hayalim bayern gibi en az 10 yil dominasyon istiyom, 10 sampiyonluk arka arkaya, avrupada büyük bir rol oynamak istiyom, avrupa kupasi istiyom, rakipleri delik desik edip 4-5-6-7 gol atip rezil etmek tsak gecmek istiyom öyle korkunc bir takim konumuna gelmemizi istiyom gelen gideni sahada sevip atmak istiyom, toplu kus ölümü istiyom