Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.811
- 911
- 1.683
bu amine gouri mi mikautadza me sizce?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timurun yaptığı rezil transferler 2 sayfa sürüyor, vizyon falan bu kulupte en son aldığı 2 adam biri vinicius diğer aurier çok vizyonlu işlerErden Timurun koyduğu vizyonun yavaş yavaş erimesini izlemek acı veriyor
osimhen piyangosu olmasa şuan sürünüyorduk onuda erden timurun dostu gardi yaptı
scout transferi atağına vasat hasatlığına yakalanoyoruz yine yavaş yavaş
bunu sizlerinde görmemesi çok acı verici
2 yıl sonra 5-6 tane sallailar oynayacak bu takımın ilk 11 nde
yauv biz niye böyle olduk diye dert yanacaksınız!!!!
Me ysxık ki sara transferi şimdilik iyi olduysada gelecek adına hiç iyi olmadı
bu vasatsever scout tayfa alınan 10 larca flopu görmeyip sarayı örnek gösterecek hep
aynı nursuz gürcüde yaptıkları gibi!!
HASTALANIYORUZZZ yavaş yavaş vasathastalığına yakalanıyoruz
Video at tuna bey.
Makatze, A.gouri gelmesin Kuzey Afrikalı futbolcu istemiyorum.bu amine gouri mi mikautadza me sizce?
Bi de şirin baba olacaksin olmMakatze, A.gouri gelmesin Kuzey Afrikalı futbolcu istemiyorum.
Makatze, A.gouri gelmesin Kuzey Afrikalı futbolcu istemiyorum.
Yav adam devre arasından beri hiçbir şeye karışmamış yönetimde olmayacağı ve çekileceğini de defalarca söylediği yerde o iki transferi ona eklemlendirme boşa.Erden timurun yaptığı rezil transferler 2 sayfa sürüyor, vizyon falan bu kulupte en son aldığı 2 adam biri vinicius diğer aurier çok vizyonlu işler
Takip etmedim ama biteceğini düşünüyorum.Son durum ne makatze bumudum
Aynen öyle yazılan isimler doğruysa başka bi açıklaması yok, zaten son röportajında da tottenham maçı dizilişine çok odaklıydı ondan bişey çıkarma derdinde.3 lü oynayan göztepeye karşı bile 4 lü çıktı. Bugünkü maçta kadro 3 lüye uygunken metehan jelert zaafiyet oluşturacağı belliyken yine 4 lüde inat etti bugün. Ama dediğin gibi ismi geçen skriniar mika falan gelirse bu sefer mecbur 3 lü oynayacan
Sen ne diyorsun mika correa gouri den hangisini seçiyorsun reis siralaman bizimkilerin ki gibi miBi de şirin baba olacaksin olm
Irkcılık yapma!!!
Zaten kötü transferlere kimse karışmıyor, iyi transferde herkes dahil oluyor.Yav adam devre arasından beri hiçbir şeye karışmamış yönetimde olmayacağı ve çekileceğini de defalarca söylediği yerde o iki transferi ona eklemlendirme boşa.
4 lü yapınca daha az pozisyon veriyoruz rakibe ama hücum ve ürerkenlik düşüyor biraz bu sefer.Aynen öyle yazılan isimler doğruysa başka bi açıklaması yok, zaten son röportajında da tottenham maçı dizilişine çok odaklıydı ondan bişey çıkarma derdinde.
Sen ne diyorsun mika correa gouri den hangisini seçiyorsun reis siralaman bizimkilerin ki gibi mi
bu vizyonun degil bilgi/becerinin tanımı. vizyon hayal etmektir. erden timur vizyonluydu. galatasaray icin cok guzel hayalleri vardi. ama sonucta futboldan anlayan biri degil ki nasil yapacak o kadar isabetli transfer?Vizyon dediğiniz şey sarayı 10m euroya, marcaoyu 4m euroya boey 1m euroya almaktır. Hiçbir işe yaramayacak adamlara para vermek değil.
Hem doğru para hem doğru oyuncu hem doğru yaşta oyuncu almaktır vizyon
Hayal kurmak bedava, futboldan anlayan birilerini getirecekti. Emre utkucanı def edecekti en baştabu vizyonun degil bilgi/becerinin tanımı. vizyon hayal etmektir. erden timur vizyonluydu. galatasaray icin cok guzel hayalleri vardi. ama sonucta futboldan anlayan biri degil ki nasil yapacak o kadar isabetli transfer?