Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Danso mudur dansöz müdür 20 kağıtlık adam mı? Bize 20 kağıtlık stoper lazım değil. Sanchez ve Abdülkerim'e alternatif olacak bir oyuncu lazım. Buraya büyük bonservis harcamaya gerek yok. Sağ bek alıp Kaan'ı gerektiğinde sağ stoper, Ahmetcan Kaplan'ı satın alma opsiyonuyla kiralayıp gerektiğinde sol stoper yedeği yapmamız bile yeterli olabilir @Hasan Bekir

Yahu reis yapma Allah aşkına

yahu renktaş yapmayın etmeyin Allah aşkına..
İlk 11 ve yedekler arasında dağlar kadar fark.Avrupada bunu nasıl başarıyorlar.
Yahu yetersiz adamı gönderceksin.Yerine adam alacaksın.Ne yapalım o zaman adam yok diye yetersiz adamlar ömür boyu dursun takımda.yedek beklemeyi sorum etmeyecek oyuncu bulunur o kadarda değil yahu..
Yok yetersiz varsa yerine adam alınmaz bu kural var devre arası 1-2 tane transfer yapılır diye.
Kadron yetersizse 19 maç daha yetersiz kadroyla çabalayacaksın çabalamak zorundasın, başarısız mı oldun nasıl olmadı yav diye eleştiririz.
İş işten geçince eleştirmek bizim kültürümüz.

Okanı eleştiriyoruz oyuncular yetersiz 13 kişilik kadro var elinde diyorlar, 13 kişilik kadro genişletilsin diyoruz bu sefer transfer mi yapılır deniliyor.
Ne olsun isteniyor bilmiyorum.
Bu takımın eksikleri var mı var.

4 adamı kullanmıyorsan gönderirsin.
Ulan az önce eyüpsporla bu konuda t. geçtim bizde farklı değiliz yani. Yedekler dahil 10 yabancıyla niye çablıyoruz kardeşim diyen yok.

Skriniar isi olmadi ama alternatifinden haber cikmadi nedense.

Bu eyüp bine biçim takım lan 10 tane yabancısı var ligde zirveye yakınlar.

Bu 10 yabancısı içinde de sezonu kapatan miço ve kiralık gönderip geri dönen özbek ve 70 gündür sakat yunan falan var.
Herifler 7 yabancıyla sezonu idare ediyor.

Acil yusufu, jelerti falan bunlara kiralamamız lazım.
Bundan daha güzel fırsat bulamazlar. Ne yapacaklar 7 yabancı mı alabilecekler toplama takımla gidiyorlar zaten, mottoları ne çözemiyorum ki bu murat denen adamım kulüplerinin
Ulan ne manyak herifsin eyupun yabancıları mi saydın. Helal olsun gerçek cimbomlu. Gece gündüz Gsini dusunuyor

Haluk'un söylediklerine katılmıyorum. Yönetim paniğe sevk edildi Jelert alındı. Kendisi fazla konuşmasın.

osimhen sezonu kaparsa, torreira sakatlanirsa diye bir sey yok abi. bizim gibi pahali 11 kadrolarinin yedegi diye bir sey zaten olmaz. city’de rodri sakatlandi ve yaristan dustuler. yarin lukaku gitse napoli de gider. van dijk sezonu kapasa liverpool cok aci cekecek bu normal bir sey.

Danso mudur dansöz müdür 20 kağıtlık adam mı? Bize 20 kağıtlık stoper lazım değil. Sanchez ve Abdülkerim'e alternatif olacak bir oyuncu lazım. Buraya büyük bonservis harcamaya gerek yok. Sağ bek alıp Kaan'ı gerektiğinde sağ stoper, Ahmetcan Kaplan'ı satın alma opsiyonuyla kiralayıp gerektiğinde sol stoper yedeği yapmamız bile yeterli olabilir @Hasan Bekir
20m euro stopere kimseye verilmez geçsin o işleri. En fazla 10 davidson da olduğu gibi

Bizim en büyük eksikliğimiz 3 orta sahanın 0 yedeği var. Ts ile hazır pazarlık halindeyken Yusuf + para ile Mendy'i alalım. Lig kadrosunda dursun.
Mertens'in alternatifi kim olur bilmiyorum.

Transferin ağır kalmasının sebebi ,çok başlılık var kaç kişi ilgileniyor belli değil, kavukcu var hatipoglu var marus güneş var

Bizim en büyük eksikliğimiz 3 orta sahanın 0 yedeği var. Ts ile hazır pazarlık halindeyken Yusuf + para ile Mendy'i alalım. Lig kadrosunda dursun.
Mertens'in alternatifi kim olur bilmiyorum.
Kaan Ayhan Torreira'ya alternatif olur. Bu sefer sağ bek boş kalıyor.

Avrupada buyuk klupler bir nevi bunu basariyor
Ama bizim seviyemizdeki takimlarin bunu basarmasi daha zor

Mesela crespo tarzi bir yedek bulsak klubede tutsak memnun olurmusunuz?

Veya Kemen bulup klubeye koysak mutlu olurmusunuz ?

Bu iki oyuncu kalitesi sizi mutlu ediyorsa haklisiniz

Ben mesela berkanla demirbayi
Crespo Kemene tercih ederim

Bunun uzerine ciktigin an kalite olarak
o oyuncu oynamak istiyor nelson iste hadi tut takimda gorelim seneye sanchezin yedegi daha vasifsiz bir oyuncu olacak skrinar getirip klubede bekle diyemezsin
Bende diyorum ki alternatif olarak berkandan iyi oyuncu bulunur.
Dünyada bir berkan seviyesi birde sara seviyesimi var.Bunların ortası yok mu.
Yahu en kötü genç bir adam alırsın gelişimine bakarsın.Bir umudun olur.
Bak romuloyu öve öve bitiremiyorlar.
Yahu bu bahsettiğimiz her oyucu kemen veya crespo olacak diye birşey yok.

Haluk Yürekli:''Galatasaray taraftarı yönetime baskı yapmasın diye düşünüyordum ama artık baskı yapsınlar.Fikrimi değiştirdim bu konuda.Çünkü çok rahat takılıyorlar gördüğüm kadarıyla.Son günü beklememeli Galatasaray yönetimi.''

Haluk Yürekli:''Galatasaray sağ bek almalı,stoper almalı.Orta saha almalı.İleriye adam almalı.2-3 oyuncu alacagiz diye kendini kısıtlamamalı Galatasaray yönetimi.''

@Adnan Korkut heis haluck senle ayni fikirde gibi

transfer donemi baslamadan yangina basladıgına göre bu herif ,malafatı avuclayacaz gibi gorunuyor
Yav renkdaş bizimkileri artık avucumuzun içi gibi biliyoruz. Rahat rahat takılıp yumurta kapıya dayanınca transferin son günlerinde kaos çıkartıyorlar. Bu yüzden baskı yapılmalı bence de ama şu adamı alın bunu alın şeklinde değil, gerekli adamları son haftaya bırakmadan alın şeklinde baskı olmalı

Amine Gouru'mu 17 18 milyona bitirebilirmişiz. Kaynak Tansel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt