Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeteneksiz düz oyuncu kesinlikle alınmamalı. Orta sahada topu öne taşıyacak oyuncu lazım.. yan pas geri pas kısa garantici pas ile bu seviyede oynayamaman lazım.
Reis yan pasa geri pasada razıyım.Onuda yapamayanlar var takımda.Yahu adamlardan ara pası istenmiyor çalım isyenmiyor uzun pas istenmiyor.Yanındaki adama bari doğru pas at..

Bu Taha Altıkardeş'e bulaşmayalım derim bayağı kötü adam, şu an oynanan Erzurum maçını izledim öncelerinde lig maçlarında izlediğimdede tek hamleli, ayakları kötü bir adam.

psg şikrinya+bi miktar para karsiliginda kvaraşkelya yi istiormus

Haluk'un söylediklerine katılmıyorum. Yönetim paniğe sevk edildi Jelert alındı. Kendisi fazla konuşmasın.
Rahat rahat takılıp haftalarca sağ bek alamayıp transfer süresini çar çur ederek kendilerini jelert'e mahkum edenler yine onlar. Son haftaya bırakınca kapı kapı dolaşıp bula bula sallai buldular işte

IMG_6821.webp

IMG_6821.webp

Kaan Ayhan Torreira'ya alternatif olur. Bu sefer sağ bek boş kalıyor.
Jelert kalacaksa torreirya en iyi alternatif o olur. Bunu hoca düşünmüyor ama.

Takımda bir şansı olacaksa o şansı bek mevkisinde olmamalı artık. Bu herifin bek olarak oynadığı maçta en az 1 gol yememe ihtimalin yok. Ceza sahasında kazandığı ikili mücadele yok.
Kaan çok farklı oyuncu torreiranın yerini alamaz. Torreira şok press için kullanıyoruz çoğunlukla bunu takımda başarbilecek tek kişi o velet

Amine mikautadze'den çok daha iyi oyuncu en azından kendini kanıtladı fransa'da. Mikautadze hala birşeyler başarmış değil. Ama sıkıntı şurada amine'de son dönem performansı çok dalgalı.

Yangın tayfayı meydanlara davet ediyorum... en az 4 transfer
1254bb59a0f8ef04ef0637528912f5ea.jpg

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Skriniar ve makatze için haberler birden kesildi ,muhtemelen karar verme için süre verdik

Bu sezon simdiye kadar 24 futbolcu süre almis.

1 Muslera
2 Kaan
3 Sanchez
4 Abdülkerim
5 Jakobs
6 Torreira
7 Sara
8 Yunus
9 Mertens
10 Baris
11 Osimhen
12 Günay
13 Berkan
14 Kerem
15 Sallai
16 Batshuayi

17 Nelsson - Bizi kafasinda bitirmis
18 Metehan - Henüz yeterli degil
19 Jelert - Henüz yeterli degil
20 Efe - Henüz yeterli degil
21 Ziyech - Futbolu kafasinda bitirmis
22 Demir - Henüz yeterli degil
23 Lus - Jest olsun diye forma giydi
24 Icardi - Sezonu kapatti

Bu kadronun sayi olarak yeterli oldugunu düsünen yoktur sanirim.
Acil sekilde transfere ihtiyacimiz var.

Amine Gouri bu sen galiba 2 gol atmış eğer yanlış görmediysem. Hiçbir bilgim yok adam hakkında yanlış olmasın. Ayrıca direkt forvet oyuncusu adam. Hani Mikautadze'yi bir miktar anlarım 10 no kanat falan ama direkt santrafor şu an ne kadar öncelikli ihtiyaç bilemedim. Elimizde Osimhen ve Bats var bence sene sonuna bırakılabilir forvet transferi. Bana göre kanat 10 numara orta saha transferleri daha elzem şu an için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt