- 16 Haziran 2010
- 203.979
- 156.032
- 6.838
Transfer yaparsak ozur dilemelisindursun başgan bir bahane bulur yine yok bankalar birliği yok oyuncu maaşı vs.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer yaparsak ozur dilemelisindursun başgan bir bahane bulur yine yok bankalar birliği yok oyuncu maaşı vs.

eren elmalı'yı transferden saymam ama ona göreTransfer yaparsak ozur dilemelisin![]()
Bravo reisBi ipte iki cambaz
Bi ligde iki gürcü oynamaz
Keşke o kolombiyalı arias gelseydi bence de. Çünkü bülent kalafat ve sinan yılmaz çok övdü, söyledikleri profil bize uygunduSara'yı gözlemlenen kişi Bülent Kalafat ki oyuncu değerlendirme işinde gerçekten iyi bir isimdi ama şuan Scout ekibinden ayrılmış Amerikadan yaşıyormuş. Kendisi bir bjk taraftarıydı ve Abdulkerimi alan takımın da çok iyi transfer yapacağını Konyadayken söylerdi. Ayrıca Brezilyalı çocuğu raporlayan da kendisi ve çok olumlu raporlar verilmiş hatta onun için kesin geldi falan diyorlardı 1 ay öncesine kadar ne olduysa ses kesildi bir anda. Özetle seçimi yapan kişilerin Scout luk özellikleri çok önemli ama nedense bu Gouri bana doğru isim gibi gelmedi...
Ofasyt king Burak ve saz arkadaslarinin kale icinden gol kacirma yarisi yaptiklari sezon mu?Yabancı sınırı olmasa düzgün takım kurabilsek bence son dönemki en iyi takim 13-14teki takım. Acayip keyifli top oynuyorduk
Mohamed salah ta olsa almayalim mi mesela herifi yavEn iyi arap Galatasaraydan uzak duran araptır
Futboldan uzaklasalim baskete saralım dedik telegramda basket kanalına bakayım dedim baktım umut orda da var yeter be kardeşim
Deli ediyorum hepsini hahahahhaha birisi sordu NBA passs var sen nasıl izliyon benden önce diye brezilyada yaşıyorum dedimMillete spoiler vermişsin gibi
Mohamed salah ta olsa almayalim mi mesela herifi yav
Şartlar oluşuyor reis , mika gsdeBravo reis