Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koskoca kulüp hala resmi siteyi modern bir tasarımla yenilemedi.

Yok mu dünyada genç ve kaliteli güney amerikalı bir 9.5 numara. Gidip bedevi peşine düştüler yine

Sol ayakli Ahmetcan Kaplan gelsin.

Meali nedir bunun boşu boşuna uğraşıyorsunuz mu demek istemiş Tanzilo

ayrilacagi kuluplere duyurulmayan, menajerlerin onumuze getirmedigi adamlara gittigimizde boyle seyler normal. gouiri direkt olarak bizim istedigimiz ve takip ettigimiz bir adam belli ki hicbir oneri gelmeden.

parayi dusuk bulmuslar.

Bende diyorum ki alternatif olarak berkandan iyi oyuncu bulunur.
Dünyada bir berkan seviyesi birde sara seviyesimi var.Bunların ortası yok mu.
Yahu en kötü genç bir adam alırsın gelişimine bakarsın.Bir umudun olur.
Bak romuloyu öve öve bitiremiyorlar.
Yahu bu bahsettiğimiz her oyucu kemen veya crespo olacak diye birşey yok.
Ben seviye soyledim romuloyu goztepeden sana gelir 6 ay oynatma gidicem der iyi futbolcu klubeye oturmuyor katildigim nokta genc adam evet 20 19 bu yaslarda bulup getirirsen gelismek icin yedek oturur forma geldiginde kopek gibi mucadele eder bunuda biz yapamiyoruz

Yazın salah in peşinde kosmamız fena bir fikir değil desem ne dersin
İstemez.

Yazin Muslera Ve Mertens ile vedalasip yerlerine 23-24 yasinda gencolar almak lazim.

Dinamik, kimsenin kimseye yuk olmadigi kaliteli bi takim izlemek istiyorum!!

İhtiyar heyetine hayır

Danso mudur dansöz müdür 20 kağıtlık adam mı? Bize 20 kağıtlık stoper lazım değil. Sanchez ve Abdülkerim'e alternatif olacak bir oyuncu lazım. Buraya büyük bonservis harcamaya gerek yok. Sağ bek alıp Kaan'ı gerektiğinde sağ stoper, Ahmetcan Kaplan'ı satın alma opsiyonuyla kiralayıp gerektiğinde sol stoper yedeği yapmamız bile yeterli olabilir @Hasan Bekir
20 milyon stopere vermem özellikle Danso'ya zira Danso fiziği ile oynayan adam fiziği biraz düşerse geçmiş olsun olur Luyindama gibi. 20 hücuma veririm şahsen defansı daha uyguna çözme şansın var. Dediğin gibi Ahmetcan Kaplan+ Sildillia(Mukiele) alırsın örnek olarak çözersin.

Transferler yavaş ilerleyecektir boşuna yangın yapmanın anlamı yok. Akıllıca harekette acele etmemek. Eren Elmalı gibi alternatifin alternatifi gelir şimdilik

Önce ismimi degistirdiler

Sonra nöbette banladilar

Yetmedi mac basliklarinda banladilar

Yildiramadilar ama dimdik ayaktayim
Bak bak ortamlarda yokuz diye yalan söylemeye devam ediyo :D Hem totem için kendi istedi Fb Sivasspor'u yenemedi :D Fb'nin yeneceğini tahmin ettiğinden emindi böyle 1 şeyle karşılacağını düşünmüyodu :D
gsc-foto-totem-1.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt