Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'a sallamağa yüreği yetmediği için neyse ki bu sezon çok iyi transfer dönemi geçirdik falan diyen arkadaşlara soruyorum

€9m+€2m+€6m bonservis (totalde €17m)
€5.55m+€10m net maaş (vergisiyle totalde €26m)

Bu iki sporcuya bağlanan €43m maliyetin getirisi ne olacaktır kulübümüze. Sportif ve maddi açıdan.
Bu topçular kim reis

Neyse en azından transfer dönemi açılmadan skriniar mevzusu kapandı.

Erden Timur'a sallamağa yüreği yetmediği için neyse ki bu sezon çok iyi transfer dönemi geçirdik falan diyen arkadaşlara soruyorum

Bu iki sporcuya bağlanan €43m maliyetin getirisi ne olacaktır kulübümüze. Sportif ve maddi açıdan.
Biri Jelert, digeri kim? Sallai mi?

Erden Timur'un en çok eleştirildiği transferler Zaha ve Ziyech bile biri ilk dönem, diğeri ikinci dönem olmak üzere şampiyonlukta büyük katkı sağladı

Jelert + Sallai kanatlarını 3-5 hafta kullansak liderlik el değiştirir

Hadi sallaiyi idare edersin arasıra iş yapacak gibi duruyor maaşı çok oradan fiyaskoya dönüşüyor ama jelert tamamen fiyasko
jelert ile hiçbir transfer kıyas kabul etmez

tarihimizdeki kazıkların açık ara en yağlısı

sallai de oliveira ayarında bi transfer hatta onun bi tık kötüsü çünkü o yine 6 ay ortalama üstü, 6 ay orta düzey 6 ay da vasat seviyede katkı vermişti. şimdi bu direkt vasattan giriş yaptı takıma

Jelertin bulduğu şansı Ali Turap bulsaydi yedek bir bekimiz olacaktı şimdi, hemde asgari ücretle

Zurhannnnnn
IMG_0209.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt