Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amine gouiri için 15 den yukarısı çok. Bu kuzey afrikalıların en büyük yeteneği amine haritti, ne halde görüyorsunuz. Salah harici kimse profesyonel değil bunlarda

Unuttum bir de ayman abdelaziz vardı o da işine sadık bi mısırlıydı
Bunu verseler istemicen mi yani knk

Erden ibrahim fark etmiyor işte. Doğru düzgün profesyonel sportif direktör gelmeden doğru transfer yapılamaz tesadüf olur daha çok
Fark ediyor nasıl etmiyor

Erden Timur olmasa şu an kadroda Davinson, Torreira, Mertens, Icardi ve Osimhen gibi sporcular bulunmayacaktı

Ben de isterim kurumsal profesyonel yapı ama istemekle olmuyor maalesef

O olmadıkça da epey fark ediyor Erden mi İbrahim mi vs. mi

şuanki takım kurgusunu düşünürsek, oynadığımız futbola en fazla marjinal faydayı bek transferlerinin sağlayacağını düşünüyorum.

defansif olarak gözüksede aslında bekleri güçlendirmemiz hücum gücümüze mikautadze kadar fayda sağlayacaktır.

rakibi yarı sahasına hapsedip pres ve direkt oyun oynamak isteyen bir takımız, beklerden öyle aman aman skor katkısı almamıza gerek yok.

boey/bissaka/doue tarzı fiziksel bekler ile rakip geçişleri engelleyip, birebirlerde üstünlük sağlayınca çoğu takım pres gücümüze karşı zorlanıyor. bu da atak devamlılığı sağlayıp hem takım eforunu azaltıp hem de ofans gücümüzü artıracaktır.

jelert uzun toplardaki zaafiyeti ve fiziksel dezavantajıyla, kaan geniş alandaki hantallığıyla her zaman için karşı takıma bir umut veriyor ve bu durum rakipleri psikolojik olarak maç içerisinde tutuyor. ekstra olarak jakobsun sakatlığında sola da berkanı atınca iki kanat savunması da hak getire.

hocanın boey için "psikolojik üstünlük" tabiri bu açıdan çok önemli, çünkü rakipleri mental olarak kıran bir adamdı..

ayrıca jakobs sakatlığında sol bek berkan sağ bek kaan felan oluyor, eren elmalının hocanın istediklerini çok daha iyi yapabilecek bir isim olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

İddialı olmuş

Çok uçuk rakamlara oyuncu transferleri yapıyorlar. Ben bütçe açısından söylemiştim.
Buyuk bir kulup rtaş başkanlarında da para var gelir sağlayabiliyor o yuzden normal 50 ye -60 birini alması yazın 28 e mi ne mctominay i aldılar mesela.

Ariasa noldu? Uzaylilar tarafindan kacirildimi? Hic adi duyulmuyor medyada

Bi ara okan burugun en cok istedigi transferdi bizim muhabirlere göre

Ariasa noldu? Uzaylilar tarafindan kacirildimi? Hic adi duyulmuyor medyada

Bi ara okan burugun en cok istedigi transferdi bizim muhabirlere göre
Okan Buruk: "Transfer çok dinamik bir şey" :asd:

1736432359518.webp

Victor büyük olasılıkla sezon sonuna kadar kalıyor. Yazın bakılacak, stoper takviyesi yapılmayacak bu dönem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt