Hayrican Abacı
Parçalı Üye
- 2 Ocak 2017
- 2.659
- 1.632
- 1.313
Bu tribün dergi skriniar gs de twiti girdi ne alaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ek bütçe işte 25 M euro. ama evet 3 kez üstüste yapması lazım. 455 x 3 = 1365 kişiyi telef etmeliçıkamıyoz ki yarısını karşılamaz
Bunu verseler istemicen mi yani knkAmine gouiri için 15 den yukarısı çok. Bu kuzey afrikalıların en büyük yeteneği amine haritti, ne halde görüyorsunuz. Salah harici kimse profesyonel değil bunlarda
Unuttum bir de ayman abdelaziz vardı o da işine sadık bi mısırlıydı
Fark ediyor nasıl etmiyorErden ibrahim fark etmiyor işte. Doğru düzgün profesyonel sportif direktör gelmeden doğru transfer yapılamaz tesadüf olur daha çok
Baya gelirleri varmış.Napoli ciddi butcesi olan bir kulup.
Gecen sezonun rakamlari aradim senin icin, soyle bir tablo cikiyor;
(yillik gelirler bunlar)
Ekli dosyayı görüntüle 274235
hiçbir kuzey afrikalıya güvenmem 2-3 sene sonra ne olacağı meçhulBunu verseler istemicen mi yani knk
![]()
Rayan Aït-Nouri - Oyuncu profili 25/26
Rayan Aït-Nouri, 24, Cezayir ➤ Manchester City, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 6 Haz 2001, Montreuil, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Aldığın da tutmayınca müthiş kazık yemiş olduk.Cenker gün vermeli bunun hesabını
Buyuk bir kulup rtaş başkanlarında da para var gelir sağlayabiliyor o yuzden normal 50 ye -60 birini alması yazın 28 e mi ne mctominay i aldılar mesela.Çok uçuk rakamlara oyuncu transferleri yapıyorlar. Ben bütçe açısından söylemiştim.
İddialı olmuş
Kaynak kendileri.bunların kaynağı yok
artık sağlam değiller işte, sallama yapıyorlarKaynak kendileri.
İddialı olmuş
Okan Buruk: "Transfer çok dinamik bir şey"Ariasa noldu? Uzaylilar tarafindan kacirildimi? Hic adi duyulmuyor medyada
Bi ara okan burugun en cok istedigi transferdi bizim muhabirlere göre