Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.291
- 3.390
- 2.223
Bu tribün dergi skriniar gs de twiti girdi ne alaka
Bu tür şeylere girmeyen bir sayfa genelde ilginç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tribün dergi skriniar gs de twiti girdi ne alaka
Eline sağlık.Çok kötü geçen Erden Timur transfer dönemi:
1) Tarihin en iyi santrfor performansını veren Icardi'nin patlayan Arap pazarına rağmen takıma kazandırılması
2) 21. yüzyılın kulüp adına en iyi stoper performansını veren Davinson Sanchez'in takıma katılması
3) Kerem Demirbay (maalesef), yine de en azından maaşı €1m ve rotasyonda faydalanıyoz, yerli
4) Derrick Köhn -- kar ettik
5) Kaan Ayhan -- tam bir cengaver
6) Tete -- kar ettik
7) Angelino -- uygun şartlara anlaşıldı, faydalanmak için uğraştık ama faydalanamayınca rahatlıkla elden çıkardık, Roma'da banko oynuyor
8) Bakambu -- kar ettik
9) Carlos Vinicius (maalesef) -- 600k girdi ne yazık ki ama cüzidir
10) Aurier (maalesef) -- 850k girdi ama o da cüzi derim ama giren girmiştir doğru
Şimdi gelelim esas kötülere:
1) Zaha -- şampiyonluğa katkı verdi, daha çok şans verilse daha çok katkı verirdi. Fiyatına değmedi ama ipten aldığı oldu. Bu sezonki maliyetini çıkarttık. Önümüzdeki sezonu göreceğiz -- yine de €5-10m civarında bir para girecek buradan maalesef
2) Ziyech -- o da kritik katkılar verdi, bazı maçlarda ipten aldı. Fakat o da fiyatına değmedi. Yine de istemiyorsak oynatmayarak sözleşmesinin uzamasına engel olabiliyoz. 1+1+1 gibi güzel bir sözleşme yapıldı. Bu sezonu girdi sayarsak €2-3m girmiş oluyor.
3) Ndombele -- fazla tuzlu bir maaş verdik ama yeterince şans vermedik. Herif şimdi Nice'te döktürüyor. Döktürüyor demesek de bizde oynayabilecek kadar oynuyor orada. Yine de €3m girdi sayarım
Bu kötülerden Ndombele zaten hemen gitti, Ziyech'ten en kötü ihtimalle yazın kurtuluyoz. Zaha'dan da büyük ihtimalle yazın kurtuluyoz ama bir fesih süreci de olur, en kol gibi giren o gibi görünmekte
Bu 'kötü' dönemde 102 puanlı şampiyonluğun baştacı sporcular camiamıza kazandırılmıştır. Kar/zarar gibi bakılınca dengeli bir sezon gibi görünmekte. Ayrıca ayakbağı olan bir sporcu bulunmamaktadır belki Zaha dışında
Şimdi tekrar düşünürsek Jelert, Sallai, Batshuayi üçlüsünden ne derece sportif katkı alacağız. Ne süre bunlar bize ayak bağı olacak. Göndermeye kalksak elimize ne kadar para geçecek (ya da hiç para geçecek mi?)
Bence sportif direktör falan değil.Erden ibrahim fark etmiyor işte. Doğru düzgün profesyonel sportif direktör gelmeden doğru transfer yapılamaz tesadüf olur daha çok
Hayir değilTribündergi güvenilir mi? Ben takip etmiyorum.
Bizim muhabirlerimiz maalesef fecaat. Kale alınabilir çok az kaynak var.
Teklifler varmış önümüzdeki hafta ciddi gelişmeler olabilir diye haberler olmuştu kendisi hakkında ben gitme ihtimalini yüksek buluyorum.Victor büyük olasılıkla sezon sonuna kadar kalıyor. Yazın bakılacak, stoper takviyesi yapılmayacak bu dönem.
Eğer yerine kiralık birini bulamaz isek bu dönem satmayacağız bence. Stoper için bonservis harcaması yapılmayacak. Ön bölge için o kadar yüklü tekliflerden sonra normali bu tabi.Teklifler varmış önümüzdeki hafta ciddi gelişmeler olabilir diye haberler olmuştu kendisi hakkında ben gitme ihtimalini yüksek buluyorum.
Burhan Can Terzi: "Skriniar, Galatasaray’a gelmek istediğini yönetime bildirdi."
Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Skriniar'a teklifini sundu. Oyuncu sıcak bakıyor teklife."
Burhan Can Terzi: "Hem Skriniar hem Galatasaray bu transferin bitmesini istiyor. Yarın yeniden bir görüşme olacak."
![]()
KomikBurhan Can Terzi: "Skriniar, Galatasaray’a gelmek istediğini yönetime bildirdi."
Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Skriniar'a teklifini sundu. Oyuncu sıcak bakıyor teklife."
Burhan Can Terzi: "Hem Skriniar hem Galatasaray bu transferin bitmesini istiyor. Yarın yeniden bir görüşme olacak."
![]()
24'e kadar çıktı isek Lyon bırakır artık, oyuncu Lyon'u çok sevdiği söyleniyor, ağırdan alıyor kulübüne para kazandırmak için. Pes etmez isek ya da biz napıyoruz, bu rakamlar çok diyip geri vites atmaz isek gidişat 25'e alacağız gibi.Dönüp dolaşıp bir şekilde Mika'yı alacağız bence hoca geçen hafta isim vermeden direkt kendisini tarif etti zaten.
Kiralık stoper bulunur. Nelsson sözleşme uzatmıyor bence her türlü satacağız. En kötü Nelsson'u satarak elde edilen paranın bir kısmı ile nispeten ucuz bir stoper denemesi bile yapılabilir ama ben de kiralık bir stoper bulunacağını düşünüyorum bir çok öneri vardır şu anda takımında şans bulamayanlardan Nelsson'a gelen teklifler belirler o işi.Eğer yerine kiralık birini bulamaz isek bu dönem satmayacağız bence. Stoper için bonservis harcaması yapılmayacak. Ön bölge için o kadar yüklü tekliflerden sonra normali bu tabi.