Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bunlara benzer profil Fransa'da Kroupi var onun dışında MLS'de Cucho Hernandez olabilir. Sallıyor da olabilir.

bu sene asla transfer konusunda bir şey yazmayacağım ancak kimse söylemediği için söyleyeyim listedeki bir diğer kişi breel embolo yazmış biri

Almak istedigimiz profile pek uymayan birisi, kendisi bildigin daha cok bir 9 numara cunku. Aradigimiz kan degildir o yuzden sanmiyorum dogru oldugunu. Anca sezon sonu Batshuayi falan gider o zaman olabilir bu tarz bir transfer.

Androidden foruma girilmiyor.çerezleride sildim ama düzelmedi gizli moddan girebildim

1736460648346.webp

Bu grok bana çok ilginç şeyler yapıyor ha

Almak istedigimiz profile uymayan birisi, kendisi bildigin daha cok bir 9 numara cunku. Aradigimiz kan degildir o yuzden sanmiyorum dogru oldugunu. Anca sezon sonu Batshuayi falan gider o zaman olabilir bu tarz bir transfer.

abi oyuncuyu bilmiyorum ama top taşıyan bir 9 mu ?

Bu Palmeiras ne para kaldirdi ha once Chelsea'den 40 milyon euro aldilar Estevao icin simdide 18 yasindaki Reis'i M.City'e gonderiyorlar 50 milyon euroya.

Birde Endrick'i satmislardi Real'e tabi.

Nasil oluyorsa bunlar.

embolo’yu hic sevmem. zaten bize unique bir profil gerekiyor cok sayida oyle adam yok. takimi ne cok 4-4-2 ne cok 4-4-3 yapacak ortasi cinsten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt