Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi oyuncuyu bilmiyorum ama top taşıyan bir 9 mu ?
Suanki forvetlerimizden daha iyi top tasir yani dripling ozelliginden bahsediyorum.

Ama oyle cok golcu birisi de degil, kanat oynama ozelligi de var daha dogrusu sag kanatta cok oynamisligi var desem daha dogru olur.

Bizim yönetim yine geçen transfer dönemi gibi ağır s.çışa doğru ilerliyor izlenimi veriyor. Umarım gardi'nin zulada başka bir osimhen daha vardır da transferin son haftasındaki kaosta bizi yine düzlüğe çıkarır

haim fresco agabey in devreye girecegi trans hamleleri olur mu

Son haberlere gore Napoli, Skriniar'i veto etmis ve sadece para istediklerini soylemisler Kvarat icin.

Jelerte talip var ve bizimkiler satmak için neyi bekliyor acaba.
Tamamen kolpa haber kapta görsem inanmam

Suanki forvetlerimizden daha iyi top tasir yani dripling ozelliginden bahsediyorum.

Ama oyle cok golcu birisi de degil, kanat oynama ozelligi de var daha dogrusu sag kanatta cok oynamisligi var desem daha dogru olur.

abi o zaman okan hocanın hucumun her yerinde oynuyor diye belirttiği tipe uyuyor

Skriniar bize kalacak bence yine günün sonunda ama hemen değil bir 7-10 günü var.

De laurentis delisinin takas tukasla ugraşması imkansız gibi bir seydi zaten

Bunlar oyuncu alıyor, salacaklar galiba mikauyu

abi o zaman okan hocanın hucumun her yerinde oynuyor diye belirttiği tipe uyuyor
Yok uymuyor. Cift santraforda ikinci forvet tipi Okan'in sisteminde daha cok pırpır özelliği ve dar alan becerisi olan biri lazim. Ayrıca yeri geldimi Mertens'in yerinde oynamayı bilmesi gerekiyor.

Çok leş bir transfer zihniyeti hakim kulüpte. Yeni yeni işe yaramaz oyuncular aldıracaklar muhtemelen. Kulübü tonla zarara uğratıyorlar. Transfer listesi yapan ve onay veren Okan Buruk daha Jelert’in fiziğini görüp değerlendirmekten aciz. Hocalığına bir şey demiyorum. Pro lisanslı adam. Ama transfer yapmanın bir diploması yok. Berbat transfer yaptığını söyleyebilirim. Kaliteli topçudan anlamıyor. Ucuza yetenekli topçu buldurup takıma monte etme hiç yok zaten. Kendisiyle geçen sürede kadro derinliği git gide azaldı. Yönetim Okan istedi diye manyakça işler yapmamalı.

Takip eden varsa ahirette 2 elim yakasındadır. Unf edin şu sayfaları

Çıldırmamak elde değil.Ulan şerefsiz sen ilk önce ortada hiçbirşey yokken hatta en çok kollanan takımınız olmasına rağmen niye u19 takımıyla maça çıkılır buna tepki ver.şerefsiz yalama kasımpaşayı konuş.
İşte böyle yalana omurgasız yorumcular varken bunların olması çok doğal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt