Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baptista.jpg

s-23471d0eeea0ece732b28a8457d5c28c0b6be1a8.jpg

s-e07ffc0fddaeac1adf9c6128e5763355a5e854e4.jpg

2 hata oynamaz bence. Sara olmadan da başımızın çaresine bakmak gerekiyor. 12 kişiyle mi oynayacağız diyenlere umarım ders olur.
Oynatmadığın 3 tane adam var ama takımın en önemli bölgesi olan orta sahada yedek bir oyuncun yok. Niye oynaması lazım çünkü. Saçma sapan işler
Dedik abi orta saha lazım 6 numara lazım diye Berkan’la demirbayla can çekişiriz şimdi

13une dransfer yetistiremeyecekler anlasilan. Gene son gunlere bekleyecez bakalim

Hocanın isteklerinden bağımsız, yönetim genc press gücü olan bir adet ortasaha almalı al hoca biz aldık demeli hatta

Torreira 15 isteniyordu da kimse 7-8 bile vermedi o yüzden bize 6ya bıraktılar.
İcardiyi manu chelsea istiyordu bize aşık olduğu için buraya geldi.
Bunlara sen inanabilirsin ama ben inanmıyorum.
İcardi vergiden ve bonuslardan dolayı geldi, psg’nin de işine geldi.
Torreira için sen eğer alabiliyorsan 25 yaşında bir uruguaylıyı(torreira tipinde) son sezonu söylediğim sayı ortalamasını yakalamış oyuncuyu bitik diyebilirsin de oyuncuya sorun değil yaz konuya 6 milyona alınabilir olacak tarihinde arsenal, a.madrid geçmişi olacak. Yakın dönemde en az danimarka kalitesinde bir milli takımlardan birisinde oynamış olacak.
Bul getir direkt ismini utkucana göndereceğim.

Orta saha olmasına gerek yok, herhangi bir mevkide olsun son yılını italyada o istatistiklerle geçirmiş olsun yeter.
Filtreler de az hadi iyisin.

Ne hikmetse yaptığımız tüm transferler bitik adamlar oluyor enteresan bir şekilde

Allah rızası için ey yönetim adam gibi transfer yapın.Doğru transferleri yapı şu namussuzları sevindirmeyelim.
Ligmiş avrupaymış hiç farketmez sağ bekte alın orta sahada alın hücumcuda alın.
Bir osi sakatlık haberi bir sara sakatlık haberi yüreği ağıza getiriyor.Ne olur fark yaratacak oyuncular alın şu Galatasaray düşmanı karaktersiz şerefsiz federasyonu yorumcusu KOÇ’u üst üste koyup şampiyon olalım.

Hareket olmaması can sıkıcı.

Abi transfer sezonu açıldığında çatır çatır oyuncular inmeli, adamların gelip yerleşmesi, adapte olması derken 1 ay kaybediyoruz sürekli. Bu malca durumu niye yaşıyoruz bir anlatın bize.

Hareket olmaması can sıkıcı.

Abi transfer sezonu açıldığında çatır çatır oyuncular inmeli, adamların gelip yerleşmesi, adapte olması derken 1 ay kaybediyoruz sürekli. Bu malca durumu niye yaşıyoruz bir anlatın bize.
İlgilendiğin oyuncuların ilk tercihi sen olmadığın için.

İlgilendiğin oyuncuların ilk tercihi sen olmadığın için.
İlk tercihi biz olan oyunculara gidersin o halde.

Adamlar pragdan kaleciyi alıp liverpool karşısına maça çıkarıyor.

25 verdiğin adam küme düşmek mi sen mi diye düşünüyorsa teklif bile etmem gider güney amerikayı talan ederim en az bir tane benzer özellikte oyuncu vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt