Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hareket olmaması can sıkıcı.

Abi transfer sezonu açıldığında çatır çatır oyuncular inmeli, adamların gelip yerleşmesi, adapte olması derken 1 ay kaybediyoruz sürekli. Bu malca durumu niye yaşıyoruz bir anlatın bize.
seni çok agresif görüyorum cnm bir zamandır

Daha sezon açılmadı abiler ne bu acele. Ocak ta az insin öz insin mantık budur. Acelemiz yok temiz iş yapılsın. 2 3 adam iş biter.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mikautadze + Skriniar + Eren en iyi paket olur.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galiba gecen bir macta Botafogo 20 milyon dolar almis (ayni sahipleri) ki onlarin gelirleri de dahil oluyormus deniliyor.

Onun disinda gecen hafta Orban satildi 9 milyon euroya, Jeffinho diye bir oyuncu da bu defa Botafogo'ya gitmis 5 milyon euroya. Onun disinda baska ne tur bir gelir bekliyorlar bilmiyorum simdilik.

Adam add club diyerek simülasyon çeviriyor yaw

Skriniar yerine Danso'ya daha sıcağım hazır orasıda krizdeyken açıkçası. Ama onda da ya tutmazsa yaklaşımım var.

Mika hakkında da çok fikrim yok açıkçası ama hep maliyetli transferlerde endişem "ya elde patlarsa" endişesi - daha öncede belirttim bu hareketler için daha o kadar rahatlığımız asla yok - bir sürede olmayacak. Herkes İcardi - Sara gibi çıkmaz. Tete - Zaha - Ziyech - Zani(bu olabilirdide herif dengesiz) gibi işlere var - mevcutta Bats maliyetini veremeyen profil mesela.

dikkatli hamleler yapılmalı.

İlgilendiğin oyuncuların ilk tercihi sen olmadığın için.
İlgilendiğimiz oyuncuların skriniar harici başka talibi yok yabancı basından gördüğümüz kadarıyla, 1.sebeb bizde transfer çok başlı gidiyor gecen yıllara gore 2 3 ayrı yönetici var görünen ve hepsi ayrı ayrı medyaya haber uçuruyor
2.sebebte hocada kararsız sanirim

Galiba gecen bir macta Botafogo 20 milyon dolar almis (ayni sahipleri) ki onlarin gelirleri de dahil oluyormus deniliyor.

Onun disinda gecen hafta Orban satildi 9 milyon euroya, Jeffinho diye bir oyuncu da bu defa Botafogo'ya gitmis 5 milyon euroya. Onun disinda baska ne tur bir gelir bekliyorlar bilmiyorum simdilik.

Palastaki hissesini satıor
ordan gelecek 200 mülyon ile lyonu ihya edebilir

Berkanın herhangibir mevkide gs standartında performans verebileceğini düşünmüyorum. Antepe falan seviyesi için uygun yerler
birkaç gündür kendi kendinize yükseliyosunuz da rotasyon topçusu işte kim her sene 50 maça çıkar as topçu olur diyor ki?

bu yıl bence de kötü de çoğunlukla bek ve stoper oynadı

birkaç gündür kendi kendinize yükseliyosunuz da rotasyon topçusu işte kim her sene 50 maça çıkar as topçu olur diyor ki?

bu yıl bence de kötü de çoğunlukla bek ve stoper oynadı
Başak maçında yedek kadroyla tek başına show yapabilecekse yedek oturtamayız adamı zaten 6/10 standart versin yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt