Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok net hatalı transfer olur.
En az 3,4 yılık sözleşme ister.3 den aşağıda almaz.
Fizik olarak ağır bir oyuncu her geçen zaman düşer.
Hani kadroda çok atlet hızlı kanatlar olur orta sahan olur.Eyvallah correa gelsin akıl katsın.Ama öyle birşey yok.

Yok abi ben bu yönetimede okan hocayada güvenmiyorum transferde.
Ne oldu 20-25 milyonlar havada uçuyordu.
Agir herif degil ki? Inter'deki Correa ile karistirmis olmayasin?

Sonuçta bir daha bonservis kazanamayacağın bir oyuncuya çift haneli bonservis verilmemeli 6+2 gibi bir şey idealidir 3-4 yıldır kullanacağın bir oyuncu olarak planladığın için.
Çok yüksek meblağlar verilmemeli elbet ama her topçudan bonservis geri dönüşü olsun şeklinde futbol anlayışı olamaz büyük bir takımın. O dediğin mantık malmö, kopenhag, basel vs. gibi takımlar için şart bir durum

Transferleri kim sızdırıyorsa çok fena sövüyorum haberi olsun, davulla zurnayla doue hermoso zalewski hepsinde patladınız şimdi skriniar mikautadze olmuyor işte aldık oldu bitti diye servis ediyorsun arkasından 20 tane takım talip oluyor fiyat artıyor. Her transfer rezilce yönetiyorsunuz bıktım artık

Makat yattı mı ?
Yattı adam 5m maaş istemiş sen her yerde adamı servis edersen gündem edersen muhtaç görünürsen 5 de ister 10 da ister. Transferin başında lyon batıyor onların paraya ihtiyacı vardı.
Şimdi sanki biz mikauyu alamazdak kulup kapanacak gibi hareket ediyor diyoruz

Eğer iddia edildiği gibi makat 5 milyon maaş istiyorsa beni salın işim yok orada diyor.

İnşallah daha fazla üstünde durup zaman kaybetmeyiz

Hangisine güvenirsiniz

729814-1719222514.webp
418659-1649428727.webp
266807-1701212448.webp

Aman sakın transfer yapmayın!!! !!! Bugün sara sakatlandi yarin sanchez, osimhen sakatlanir aman ha alternetif bulmayin!!

ağlayacak bir durum yok, 60 maç mı oynayacaktı bu adam, demirbay çıkıp oynayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt