Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.171
- 25.502
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
samoşun yanıtı attım yawhala kadir cetincali paslasiliyor
Kendine bakan pek sakatlanmayan tipse fark etmez. Mertens 37 yasinda hala taṣ gibi. Gelip 4sene performans verse bonsunu cikarir zaten. Ama en fazla 10m verilir ustu olmaz13-15 deniyor hic gerek yok o paralara. Maks 5 veririm 30 yasinda
Evet tabi abartmakta ustumuze yokSara sayesinde gecemediler
Kokoca veremNamazında niyazında arap marap istemiyoruz
Mesela şunun tipe bak tam balici,alıp geleceksin hemen
Ekli dosyayı görüntüle 274340
Lemine gelip saranin yedegi olacak oyuncu degil adam mal mi acip bakicak kadroya sonra hocaya sorucak ben nerde oynucam diyeHocaya inat almak lazim, alininca mecbur oynatmak zorunda kalir zaten
Yedege alalimi kim dedi? Lemina gelirse 3 orta saha oynariz, simdiki kadar pozisyon vermeyizLemine gelip saranin yedegi olacak oyuncu degil adam mal mi acip bakicak kadroya sonra hocaya sorucak ben nerde oynucam diye
Hocada bizim super taraftarimiz toreira sara sakatlanirsa yerine klubede oturmani istiyormu diyecek ?
Oyuncular makine degil insanlar gercek dunyada FM degil onu cekelim buna cokelim
Olmuyor o isler oyle lemina 11 oynucagi takima gider bu kadar net
Oyle olmuyor iste hocanin bir oyun plani var iki senedir basarilida ne diyicez simdiYedege alalimi kim dedi? Lemina gelirse 3 orta saha oynariz, simdiki kadar pozisyon vermeyiz
Yav ne oyun plani? Osimhen gelince mecburiyetten cift forvete dönen adam iyi bir orta saha alirsak pek tabi 3lu orta sahaya da döner ha dönmezse bazi maclarda toreyra yedek olur bazi maclarda lemina. Motor degil bunlar sakatlik olur cezali olur. Yilda 50 mac yapiyoruz. En az 20 mac oynar her biriOyle olmuyor iste hocanin bir oyun plani var iki senedir basarilida ne diyicez simdi
Serdar uc orta saha oynamak istiyor okan hocam leminayi hemen alalim mi ?
Yapilan islere saygi duymak lazim
Okan hoca uc orta saha oynamiyor oynamicak
Ozaman hocayi kovup leminayi alalim
nasil fikir
Lemine gelip saranin yedegi olacak oyuncu degil adam mal mi acip bakicak kadroya sonra hocaya sorucak ben nerde oynucam diye
Hocada bizim super taraftarimiz toreira sara sakatlanirsa yerine klubede oturmani istiyormu diyecek ?
Oyuncular makine degil insanlar gercek dunyada FM degil onu cekelim buna cokelim
Olmuyor o isler oyle lemina 11 oynucagi takima gider bu kadar net