Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.075
- 39.382
- 3.993
bizim baskan biryerlerde konustumu ,twitterda gündem olmuş nedense
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demis kibizim baskan biryerlerde konustumu ,twitterda gündem olmuş nedense
Adnan korkut'uyorsunGs kurulurken lemina oradaydı
bilmiyorum ,fenerli yorumları görüp yada acunu koçu filan görürüm diye açmıyorum başlıkları ama gündem olmuşNe demis ki
Lemina'yi da alırım onu oynatacak teknik direktörü de demişbizim baskan biryerlerde konustumu ,twitterda gündem olmuş nedense
Sözde Galatasaraylı hain bir kadın işten kovulunca karaborsa bilet iftirası atıyor kulübe. Dava bugün düşünce bu Allah kitap yoksunu febeliler resmi sitelerinde hem.ingilizce hem Türkçe açıklama yapıyor ondan dolayı bir saldırı var başkana. Öncüleride o hain kadin açıklamalarıbilmiyorum ,fenerli yorumları görüp yada acunu koçu filan görürüm diye açmıyorum başlıkları ama gündem olmuş
Warsa 3'e 5'e bakmadan satın. Kira falan uğraşmayın ama büyük ihtimal teklif yok
AlagavatlarSözde Galatasaraylı hain bir kadın işten kovulunca karaborsa bilet iftirası atıyor kulübe. Dava bugün düşünce bu Allah kitap yoksunu febeliler resmi sitelerinde hem.ingilizce hem Türkçe açıklama yapıyor ondan dolayı bir saldırı var başkana. Öncüleride o hain kadin açıklamaları
Allah düşmanın bile şereflisi versin .Yaptıkları algılar teker teker patlayınca sahadada tokatlaninca hep gündemi değiştirme peşindeler üzücü olan bunlara hain sözde Galatasaraylılarında alet olmasiAlagavatlar
o karı fenerli bu arada,onun gibi cok kişi var eminim kulüp içinde ama nedense ayıklanmıyorSözde Galatasaraylı hain bir kadın işten kovulunca karaborsa bilet iftirası atıyor kulübe. Dava bugün düşünce bu Allah kitap yoksunu febeliler resmi sitelerinde hem.ingilizce hem Türkçe açıklama yapıyor ondan dolayı bir saldırı var başkana. Öncüleride o hain kadin açıklamaları
Az kaldı fişi çekecez sahamıza bı gelsinler , morinhoda gtunu tutarak kaçacakAllah düşmanın bile şereflisi versin .Yaptıkları algılar teker teker patlayınca sahadada tokatlaninca hep gündemi değiştirme peşindeler üzücü olan bunlara hain sözde Galatasaraylılarında alet olmasi
Skriniar ile ilgili çok fazla olumlu haber okudum bugün dış basında. İlk açıklanacak isim o olabilir.
Hayirli olsun iyi transferBorja sainz rakibine tukurdugu için 12 bin siterlin para ve 6 maç ceza almış.
Warsa 3'e 5'e bakmadan satın. Kira falan uğraşmayın ama büyük ihtimal teklif yok
Bereket versin. DehleyelimVarmış aldığımız paranın 3te1i
Bereket versin. Dehleyelim