Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skriniar ile ilgili çok fazla olumlu haber okudum bugün dış basında. İlk açıklanacak isim o olabilir.
İlk önce gidenleri duyarız bence Nelsson'a teklifler olsun Ziyech'in takımla sözlü anlaşıp bizden de fesih ile para koparmaya çalışmasının haberleri transferin ilk haftası bunlarla geçip sonraki 2 haftada Eren, Skriniar, Mika- Amine Gouri veya ismi çıkmamış kişi sırayla gelir. 3. yabancı oyuncu ise transferin son günlerine kalır Uefa'ya bildirilmeyecek biri olur Uefa'ya Sallai- Skriniar ve tahminim Amine Gouri bildirilir.

İlk önce gidenleri duyarız bence Nelsson'a teklifler olsun Ziyech'in takımla sözlü anlaşıp bizden de fesih ile para koparmaya çalışmasının haberleri transferin ilk haftası bunlarla geçip sonraki 2 haftada Eren, Skriniar, Mika- Amine Gouri veya ismi çıkmamış kişi sırayla gelir. 3. yabancı oyuncu ise transferin son günlerine kalır Uefa'ya bildirilmeyecek biri olur Uefa'ya Sallai- Skriniar ve tahminim Amine Gouri bildirilir.

Mika isi sence yatti mi ustad

Uğur lemina demiş, ihtimal kalmadı demektir

Mika isi sence yatti mi ustad
Uzar o iş biz bekler miyiz? Bilmem ama Mika PL'den falan teklif bekliyor olabilir. Bence biz onu beklemeyeceğiz o kadar ve Amine Gouri'yi alırız gibi bir hissiyatım var eğer 15-18 civarına bırakacakları haberi doğruysa bırakma niyetleri yoksa o zaman sürpriz bir isim gelebilir.

Uzar o iş biz bekler miyiz? Bilmem ama Mika PL'den falan teklif bekliyor olabilir. Bence biz onu beklemeyeceğiz o kadar ve Amine Gouri'yi alırız gibi bir hissiyatım var eğer 15-18 civarına bırakacakları haberi doğruysa bırakma niyetleri yoksa o zaman sürpriz bir isim gelebilir.

top 3 tercihin nedir

Amine Gouiri - Mikautadze

Istatistikleri, karsilastirma vs atin biraz bakalim

][emoji[emoji6]][emoji[emoji6]]" data-quote="Cengizhan Kaya" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

Bu aralar hep -[emoji6]- konuşuyoruz, biraz nostalji yapalım ; izleyenler yaşıyor mu halen?

Oldum, mezardan atiyorum mesaji.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt