Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimmich profili farkli bencede senin gorusundur ama hic bir zaman oynamayacagi icin goremeyecegiz maalesef goremeyecegimiz birsey icin tartismayada gerek yok
Son olarak sunu sorayim sana profil olarak kaan cokmu uygun oraya? Baktigin zaman sanchez daha hizli, oyun görüsü kaan kadar var, zaman zaman oyunu o kuruyor geriden. Ayagi belkide kaandan iyi. Zaman zaman stoper olarak oyun akisindan gol pozisyona giriyor bunu kaan ne zaman yapmis orta sahada oynadiginda. Bunlarin hepsini ortaya kattigin zaman profil olarak kaandan bile uygun oldugunu gösterir. Ozaman neden denemesin? Nedenmi, cünkü hoca torreirayi kesip iyi bi stoperini asil pozisyonundan eksiltmek istemedigi icin.

En iyi stoperimizin pozisyonunu kurcalamayalim. Tesekkurler by Okan Buruk.

Son olarak sunu sorayim sana profil olarak kaan cokmu uygun oraya? Baktigin zaman sanchez daha hizli, oyun görüsü kaan kadar var, zaman zaman oyunu o kuruyor geriden. Ayagi belkide kaandan iyi. Zaman zaman stoper olarak oyun akisindan gol pozisyona giriyor bunu kaan ne zaman yapmis orta sahada oynadiginda. Bunlarin hepsini ortaya kattigin zaman profil olarak kaandan bile uygun oldugunu gösterir. Ozaman neden denemesin? Nedenmi, cünkü hoca torreirayi kesip iyi bi stoperini asil pozisyonundan eksiltmek istemedigi icin.
Kaan daha dengeli daha oturakli oyuncu tek hamleli bir oyuncu degil asil burda onemli olan oyuncunun profilidir

Sanchez hamle stoperidir kaan durdugu yerle savunma yapan bir stoperdir Nelson gibi

Mesela Sanchezin ayagi nelsonda olsa belki bir ihtimal derdim

Hamle stoperleri orta sahada agir patliyor
Mesela Abdulkerim desen daha o bolgede oynayabilir bence ama sirti donuk top almaya geldiginde hem abdulkerim hem sanchez patlar ama kaan patlamaz alir doner pasini verir cunku futbol altyapisinda hamurunda bu var kimmich gibi

En iyi stoperimizin pozisyonunu kurcalamayalim. Tesekkurler by Okan Buruk.
Benim yazdigim icin olacaksa o is ne gücüm varmis derim :asd: skriniar gelirse ve orta saha alinamiyorsa diye de yazmistim, onuda eklleyeyim sayin admin. Öbür türlü pozisyonunda devam etmeli tabiki.

Son düzenleme:
Bu transfer dönemi çok önemli, çok pis bir algı var öyle böyle değil. 2 maçlık canları kaldı arenada bunları üçlersek tamamen hayatları kayacak, yarın konya maçında bile istediğimiz şey olabilir. Bu sene avrupa'yı falan ben kafamda sildim takım başarısızda olsa lafım olmaz en çok avrupa ile yanıp tutuyordum ama bildiğin savaş halindeyiz medya ile herkes üzerimize oynuyor, sponsorlar, iş adamları kim varsa kim yoksa devreye girip 4 tane sağlam adam almalı kaleyi güçlendirmeliyiz. Açık açık konuşayım 8 puan fark olmasına rağmen içim hiç rahat değil türlü türlü oyunlar oynanıyor çünkü. Sadece sara'nın olmaması bile bizi büyük etkiliyor. Daha bunun beşiktaş maçı falan var ki ne oyunlar oynamaya kalkacaklar hepsinin önüne geçmek için acil güçlenmemiz lazım.

Kaan daha dengeli daha oturakli oyuncu tek hamleli bir oyuncu degil asil burda onemli olan oyuncunun profilidir

Sanchez hamle stoperidir kaan durdugu yerle savunma yapan bir stoperdir Nelson gibi

Mesela Sanchezin ayagi nelsonda olsa belki bir ihtimal derdim

Hamle stoperleri orta sahada agir patliyor
Mesela Abdulkerim desen daha o bolgede oynayabilir bence ama sirti donuk top almaya geldiginde hem abdulkerim hem sanchez patlar ama kaan patlamaz alir doner pasini verir cunku futbol altyapisinda hamurunda bu var kimmich gibi
Abdül orada hic oynaymaz o hiz yok bikere. Sirti dönük top alma becerisi sanchezde var, oyun görüsüde var. Altyapiyi kaan stoper olarak oynadi schalke düsseldorf, daha sonra fazla joker olmaya basladi. bakma sen onun bizde sag bek oynamasina, gercek pozisyonu stoper.

Fenerbahçe bariz doğramanıza rağmen yendiler, komple yok edin talimatı vermiş olmalı. Hakem maçı ayakta tuttu, yoksa Başakşehir’i duman ederdik

IMG_0182.webp

Bizim Metehan’dan falan iyi oyuncu. Aciklari var ama mactan sonra farkettim daha 18 oldugunu. Cokmek lazim.

Son gün Aurier gibi transfer yapacağımızı hepimiz biliyoruz. Hangi isim gelirse bu tarz transfer yapmış oluruz, var m futbolcu ismi tahmin edecek?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımlarına güvenmediklerinden dolayı ota boka doğru yanlış farketmez açıklama yapıyorlar

Son bir gayret içindeler

Net penaltı var verilmeyen
Net verilmeyen kırmızı var ( sancheze tokat)
Net kırmızı var bariz gol şansı

2 kırmızı bir penaltı var

Hala ağlıyorlar sizdeki beyni kuşa taksak ters uçar aa..

Son düzenleme:
Ben hiç izlemedim bu kardeşi ama bugün Barış paspas etti kendisini, hatta 3 puana bu kardeşe de borçluyuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla mac sonunda bizden kim gittiyse yanina bizimkileri paspas etti. Şu cocuk yerine Jelert ya da Metehan oynadıgini dusunelim

1.92 boyunda daha yeni forma bulmus 18’lik oyuncu da Baris’la bu kadar oynayabilirdi anca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt