Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuna sokacak oyuncu bulamıyoruz, takım bugüne kadar insan üstü performans ile geldi ama artık transfer zamanı, çok kısa sürede 2-3 oyuncu katılmalı son günlere 1-2 fırsat kollanabilir.

Yineliyorum fikstür kol gibi sırf fener maçı a kadar değildi (Göztepe ve başak geçti ) sonrasında daha bela bir fikstür var hem de son maça kadar böyle gidiyor..
Bu kadar dar rotasyonla sıkıntı yaşayacağımız aşikar tabi hepsinden öte 38 yaşındaki mertensin 70-80 dk top oynamasını bekliyoruz çoğu maç skor yapamazsa 10 kişiyiz direk

Oyuna sokacak oyuncu bulamıyoruz, takım bugüne kadar insan üstü performans ile geldi ama artık transfer zamanı, çok kısa sürede 2-3 oyuncu katılmalı son günlere 1-2 fırsat kollanabilir.
geçen sene rotasyon çok genişti hocanın kafası karışıyordu o yüzden kadro böyle bu sene!!

Sağbek ortasaha on numara forvet acil olarak alınmalı.

Batsuayi’de ağırlaşmış

Antrenörlük bile yaptim. Kaan orta saha oynamisligi varsa bile ana mevkisi stoper. Inan ki sanchezi bi denesin bütün düsüncen degisir. Defansi güclü teknigi yüksek olan oyuncu defansin her bölgesinde oynar. Örnegin kimmich, Philipp lahm. Ha sunu söyleyeyim birde kimmich kariyerini stoper olarak basladi bayernde. Neyse yav senin görüsün olabilir uzatmayalim.
ara konuya dair son mesajlasmalariniz dan mutevellit , tum bunlar goreceli olsa da,
sevgili faruk renkdasimizin *sanchez yorumuna katiliyorum (orta saha oynama konusu) .
ki, zaten *kendisi alinirken de genel detay mesajimda da bu noktaya bold vurgu yapmistim. kendi basliginda .
orj bolgesi ,gelisimi vs vb baglaminda.

diger yandan, hoca nin bu mevkide oynatmayacagi hususu da tecrube edilmis bir durum .

genele donersek ;

nacizane dusuncem sanchez verim verdigi yerde devam etsin.
transfer konusunda ,bize fransa liginden ismi cokca gundem olan ofansif isimler den ziyade ;
nacizane ayni dedigim yerdeyim.bariz bek ve yedek orta saha oyunculari almamiz -elzem- diye dusunuyorum . sonrasi mertens ikamesi vs dusunulur elbet .

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hayri Cund ,@Ozan Puki , @Veli Baltacı , @Barış Savaş

saygi ve selamlar .

Yineliyorum fikstür kol gibi sırf fener maçı a kadar değildi (Göztepe ve başak geçti ) sonrasında daha bela bir fikstür var hem de son maça kadar böyle gidiyor..
Bu kadar dar rotasyonla sıkıntı yaşayacağımız aşikar tabi hepsinden öte 38 yaşındaki mertensin 70-80 dk top oynamasını bekliyoruz çoğu maç skor yapamazsa 10 kişiyiz direk
Bu yüzden hoca muadilini ariyor.

Solak stoper, sağ bek, ortasaha alınmadığı sürece ben şampiyonlukta rahat olmam

lan aciklama yaptıkları maçta mağdur biziz
Maçı izlememişlerdir bile. Geçen hafta da genel sekreter burak kızılhan imzalı ağlama açıklaması yaptılar, gel gör ki maç anında kutlama yapıyorlarmış, videoları düşünce rezil oldular.

Bu hafta ise korkudan isim vermeden açıklama yapmışlar.

Ts jk eyüp samsun göztepe deplasmanları var

Mevcut stoper ve ortasaha rotasyonuyla hiç iyi şeyler hissetmiyorum
Aslında tam tersi diye düşünüyorum.

Deplasmanda oynamak daha iyi oranın telafisi oluyor ama iç sahanın olmuyor şöyle ki fener iç sahada bu takımlarla oynayacak aslında bu takımlara deplasmanda oynamak daha büyük avantaj oluyor çünkü kazanmak zorunda olmadan geçiş oynuyorlar.

Ama iç sahada oynayınca kontrolü kaybedip demorolize olabiliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt