Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus'un kanat yerine net olarak 3-5-1-1'in orta saha sol iç ya da 3-4-2-1'in serbest oyuncusu olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu çocuğu kanat bölgesine atmak sanki hata gibi orta sahada bilekleri gayet iyi, zor top kaybediyor, dar alanda Messi gibi takılıyor, çok iyi al ver yapıyor daha aktif kullanmak istiyorsak sanki orası daha uygun olacak.

Rakibin merkezini delip top taşıyamıyoruz.

Muslera
Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Sallai - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Mikautadze
Osimhen​

Yunus'un kanat yerine net olarak 3-5-1-1'in orta saha sol iç ya da 3-4-2-1'in serbest oyuncusu olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu çocuğu kanat bölgesine atmak sanki hata gibi orta sahada bilekleri gayet iyi, zor top kaybediyor, dar alanda Messi gibi takılıyor, çok iyi al ver yapıyor daha aktif kullanmak istiyorsak sanki orası daha uygun olacak.

bugün yunusla mertensin sahada olmayışı

tamamen saha ile alakalıydı

topu alan gitti güçlü topçuların maçı oldu

onun için barışla osimhen parladı bugün

başakşehirde deniz hiçbirşey yapamadı davinson yapamadı teknik topçuların maçı değildi

keny yaptı

bugünün kilidi güçtü

çok boş yapıyorsun

ben kaanı beğenirim ama 3 oetasahalamı avrupa şampiyonu olacaksın
ki lemina gelirse kaan 4. alternatif olur
mis gibide olur

berkan anaplan topçusu olmaz severim berkanı ama bu kadar

keremin acilen kovulması lazım!

ayriyeten ben kaliteli topçu hastasıyım
2 metreye pas atamayan
kaval kemiği ile pas atan
topu istop etmesini bilmeyen
futbol zekası olmayan
hiçbir skilli 10/10 olmayan
sahada nerede duracağını bilmeyen

HER TOPÇUNUN DÜŞMANIYIM

Galatasaray kalitesinde oynayan Asker topçu dediğiniz adam hem koşan hem savaşan hemde bu yukardakılerini barındırmayan topçudur!

Konu boş yapmaya gelince benim performans

Torreiraya sallayan arkadaşlarda torreiranın önünden yesin

bugün kaç top kesti sayamadım

havadan ve güçle oynandı bugün maç

yerden gelenleride torreira kesti

hucuma çıkışlarda hep torreira vardı bugün

ve keremin HİÇBİRŞEY yapmaması yüzünden 3 ortasaha ile tek başına savaşdı

mertensde pek yardım edemedi

Bu Fenerbahçe bay olarak geçtiğimiz hafta bile ağlarlar. Hakemle kazandılar diye

Jakobs iyi defansif bek ama sağ taraftada idareten bek oynayan Kaan olunca önde baskı oyunumuz sekteye uğruyor çünkü ikisi de basan tip bek değil.

Boey mesela 3. orta saha gibi geliyordu orta saha çizgisine. Mariano da nefis bir hücum bekiydi.

Jakobs bana biraz Hakan Balta ekolü geliyor. Kaan da benzer oynuyor sağda ayağı temiz ama bekte orta vs üretken değil.

Kademesi ve ikili mücadelesi az iyi olsa Jelert’i oynatacağız da adam savunmaya tepki olarak doğmuş gibi sürekli defansı dağıtacak güçte ikili mücadelelerde özellikle.

Bence Okan hoca bek almayı düşünmeli sağ tarafa.

bugün yunusla mertensin sahada olmayışı

tamamen saha ile alakalıydı

topu alan gitti güçlü topçuların maçı oldu

onun için barışla osimhen parladı bugün

başakşehirde deniz hiçbirşey yapamadı davinson yapamadı

keny yaptı

bugünün kilidi güçtü
Bugün sarı görene kadar yine iyiydi hakem motivasyonunu kırdı sonrasında da tekrar oyuna dahil olamadı zeminlede bağlantısına katılıyorum.

Fakat Yunus'un merkez günücü daha çok beğeniyorum direk topu alıp dripling yapabiliyor rakibin merkezini
yarıp arka bölgesini paramparça ediyor.

Sivasspor deplasmanı oralarda çok iyiydi, fener deplasmanı çok iyidi oralarda oyun görüşüde yüksek ara paslar, skorerlik, top taşıma aynı zamanda Sara-Yunus +1 yapıp üçgen kuruyorlar.

Jakobs iyi defansif bek ama sağ taraftada idareten bek oynayan Kaan olunca önde baskı oyunumuz sekteye uğruyor çünkü ikisi de basan tip bek değil.

Boey mesela 3. orta saha gibi geliyordu orta saha çizgisine. Mariano da nefis bir hücum bekiydi.

Jakobs bana biraz Hakan Balta ekolü geliyor. Kaan da benzer oynuyor sağda ayağı temiz ama bekte orta vs üretken değil.

Kademesi ve ikili mücadelesi az iyi olsa Jelert’i oynatacağız da adam savunmaya tepki olarak doğmuş gibi sürekli defansı dağıtacak güçte ikili mücadelelerde özellikle.

Bence Okan hoca bek almayı düşünmeli sağ tarafa.

ilk geldiğinde bayada boeyin solbek versiyonuydu

sakatlıkla alakası var geride durmasının bence

ki bugün yavaş yavaş iyi sinyaller verdi

tam 4 kere barışın önüne müthiş servis yaptı al git diye

barışın en sevdiği tarz bu zaten

Bugün sarı görene kadar yine iyiydi hakem motivasyonunu kırdı sonrasında da tekrar oyuna dahil olamadı zeminlede bağlantısına katılıyorum.

Fakat Yunus'un merkez günücü daha çok beğeniyorum direk topu alıp dripling yapabiliyor rakibin merkezini
yarıp arka bölgesini paramparça ediyor.

Sivasspor deplasmanı oralarda çok iyiydi, fener deplasmanı çok iyidi oralarda oyun görüşüde yüksek ara paslar, skorerlik, top taşıma aynı zamanda Sara-Yunus +1 yapıp üçgen kuruyorlar.
Öyle kart alınmaz abi ben kabul etmiyorum bunu. Böyle işlere girmemesi lazım. Hakemle falan alakası yok bunun yemiceksin o kartı. Bir de topu ayağından ne zaman çıkaracak ne zaman tutacak onu daha iyi öğrenmesi lazım OB el atar mutlaka o duruma.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle kart alınmaz abi ben kabul etmiyorum bunu. Böyle işlere girmemesi lazım. Hakemle falan alakası yok bunun yemiceksin o kartı. Bir de topu ayağından ne zaman çıkaracak ne zaman tutacak onu daha iyi öğrenmesi lazım OB el atar mutlaka o duruma.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hakemin tutumu art niyetli olunca ister istemez oyunculara yansıyor üst üstte kararlardan sonra etkileniyorlardır.

Kadıköy'de 0-3 kazandığımız maçta Halil Umut Meler resmen doğramıştı olmayacak sarılar, aleyhimize fauller direk sahadaki futbolcuları geriyordu ilk yarının sonunda buna benzer sarılar alıyorduk.

Normalde bende kabul etmem ama gözünün önünde vermeyince ister istemez bir noktada patlıyorsun.

ilk geldiğinde bayada boeyin solbek versiyonuydu

sakatlıkla alakası var geride durmasının bence

ki bugün yavaş yavaş iyi sinyaller verdi

tam 4 kere barışın önüne müthiş servis yaptı al git diye

barışın en sevdiği tarz bu zaten
Gerçi doğru diyorsun bakalım inşallah biraz daha açılır.

Özellikle iç saha maçlarında ve büyük maçlarda ihtiyaç var o profile.

Deplasmanda ister istemez pres iç saha kadar şiddetli değil.

barışın çalışkan gidip gelen takım oyuncusundan dümdüz kanat forvete evrilip kendine oynamasından rahatsızım

yarım sezonda 10 gol attı çok iyi sayı ama geçen yılki gibi oynayıp 5 gol 5 asist yapmasını tercih ederdim

tüm kulvarlarda 1 asisti varmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt