Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.905
- 59.411
- 3.423
torreira 3-4 maç sendelediğinde hemen ortaya çıkanlar var 3 yıldır kucağından indirmiyor halbuki birilerini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus'un kanat yerine net olarak 3-5-1-1'in orta saha sol iç ya da 3-4-2-1'in serbest oyuncusu olması gerektiğini düşünüyorum.
Bu çocuğu kanat bölgesine atmak sanki hata gibi orta sahada bilekleri gayet iyi, zor top kaybediyor, dar alanda Messi gibi takılıyor, çok iyi al ver yapıyor daha aktif kullanmak istiyorsak sanki orası daha uygun olacak.
çok boş yapıyorsun
ben kaanı beğenirim ama 3 oetasahalamı avrupa şampiyonu olacaksın
ki lemina gelirse kaan 4. alternatif olur
mis gibide olur
berkan anaplan topçusu olmaz severim berkanı ama bu kadar
keremin acilen kovulması lazım!
ayriyeten ben kaliteli topçu hastasıyım
2 metreye pas atamayan
kaval kemiği ile pas atan
topu istop etmesini bilmeyen
futbol zekası olmayan
hiçbir skilli 10/10 olmayan
sahada nerede duracağını bilmeyen
HER TOPÇUNUN DÜŞMANIYIM
Galatasaray kalitesinde oynayan Asker topçu dediğiniz adam hem koşan hem savaşan hemde bu yukardakılerini barındırmayan topçudur!
torreira 3-4 maç sendelediğinde hemen ortaya çıkanlar var 3 yıldır kucağından indirmiyor halbuki birilerini
Konu boş yapmaya gelince benim performans
Bugün sarı görene kadar yine iyiydi hakem motivasyonunu kırdı sonrasında da tekrar oyuna dahil olamadı zeminlede bağlantısına katılıyorum.bugün yunusla mertensin sahada olmayışı
tamamen saha ile alakalıydı
topu alan gitti güçlü topçuların maçı oldu
onun için barışla osimhen parladı bugün
başakşehirde deniz hiçbirşey yapamadı davinson yapamadı
keny yaptı
bugünün kilidi güçtü
Onu bilemem ama yarın inmeli.
Jakobs iyi defansif bek ama sağ taraftada idareten bek oynayan Kaan olunca önde baskı oyunumuz sekteye uğruyor çünkü ikisi de basan tip bek değil.
Boey mesela 3. orta saha gibi geliyordu orta saha çizgisine. Mariano da nefis bir hücum bekiydi.
Jakobs bana biraz Hakan Balta ekolü geliyor. Kaan da benzer oynuyor sağda ayağı temiz ama bekte orta vs üretken değil.
Kademesi ve ikili mücadelesi az iyi olsa Jelert’i oynatacağız da adam savunmaya tepki olarak doğmuş gibi sürekli defansı dağıtacak güçte ikili mücadelelerde özellikle.
Bence Okan hoca bek almayı düşünmeli sağ tarafa.
Öyle kart alınmaz abi ben kabul etmiyorum bunu. Böyle işlere girmemesi lazım. Hakemle falan alakası yok bunun yemiceksin o kartı. Bir de topu ayağından ne zaman çıkaracak ne zaman tutacak onu daha iyi öğrenmesi lazım OB el atar mutlaka o duruma.Bugün sarı görene kadar yine iyiydi hakem motivasyonunu kırdı sonrasında da tekrar oyuna dahil olamadı zeminlede bağlantısına katılıyorum.
Fakat Yunus'un merkez günücü daha çok beğeniyorum direk topu alıp dripling yapabiliyor rakibin merkezini
yarıp arka bölgesini paramparça ediyor.
Sivasspor deplasmanı oralarda çok iyiydi, fener deplasmanı çok iyidi oralarda oyun görüşüde yüksek ara paslar, skorerlik, top taşıma aynı zamanda Sara-Yunus +1 yapıp üçgen kuruyorlar.
Hakemin tutumu art niyetli olunca ister istemez oyunculara yansıyor üst üstte kararlardan sonra etkileniyorlardır.Öyle kart alınmaz abi ben kabul etmiyorum bunu. Böyle işlere girmemesi lazım. Hakemle falan alakası yok bunun yemiceksin o kartı. Bir de topu ayağından ne zaman çıkaracak ne zaman tutacak onu daha iyi öğrenmesi lazım OB el atar mutlaka o duruma.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçi doğru diyorsun bakalım inşallah biraz daha açılır.ilk geldiğinde bayada boeyin solbek versiyonuydu
sakatlıkla alakası var geride durmasının bence
ki bugün yavaş yavaş iyi sinyaller verdi
tam 4 kere barışın önüne müthiş servis yaptı al git diye
barışın en sevdiği tarz bu zaten