Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.252
- 15.081
- 1.878
Romulonun opsiyonunu ceksinler, bizde simdiden onlardan satin alip yazina kadar onlara kiralik verelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gouri Miço dan hangi bakımdan öndeKalite + katkı açısından net şekilde Correa > Gouiri > Mikautadze
Hepsi aynı maliyet olacaksa (€15-20m bonservis €2.5-3.5m maaş):
Gouiri > Mikautadze > Correa
Devre arası bu kadar adam çekmek mantıklı mı kralŞu aşağılık ligde hala minimum 5 transfer yapmayan yönetim ve teknik heyet bu akşamki olaylara su taşıyordur.
3 tanesi hemen bu hafta floryaya inmeli.
Evet, bu aşağılık rakibe ve hakemlere sahipsen mantıklı.Devre arası bu kadar adam çekmek mantıklı mı kral
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Büyük risk dude. Kimse devre arası işe yarar oyuncusunu vermek istemez. Elde patlak adamlar da mevcut, sıçma hakkımız yok. 3 net güven aralığı yüksek transfer benim için okeydir.Evet, bu aşağılık rakibe ve hakemlere sahipsen mantıklı.
Takımın yedeği yok. Oyuna sokacak adam bulamıyor hoca.
Koç tff yi ve mhk yi yönetmesine rağmen 0 başarı. Nasıl bir rakibe sahibiz hesaplayın artık.Evet, bu aşağılık rakibe ve hakemlere sahipsen mantıklı.
Takımın yedeği yok. Oyuna sokacak adam bulamıyor hoca.
Fener maci oncesi carsamba mac yapacagiz 3 gun sonra fener macina cikacagiz ilk 8 yaparsak fener avrupa maci oynayip gelecek biz yapmadan gelecegiz avantaj buradailk 8e kendimizi atarsak finale kdr 3 rakiple oynayacaz demi ?
Mevcut yetenekGouri Miço dan hangi bakımdan önde
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Transfermarkt 85 diyor değerinebu cöp nasıl 70 edıyor lan
Son dönem verileri baya düşüşte idi. Aynı maliyete ben Miço isterim.Mevcut yetenek
Kendini kanıtlamışlık
Potansiyel