Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aspor'daki serdar Davarı fenere önerdi.
Bende bize rudiger'i öneriyorum.

Muslera
Dedic Davinson Apo Jakobs
Barış Torreira Sara Yunus
Osimhen Vlahovic

#VlahovicOlmuyosaRomulo

THneJt.gif

Bizim taraftarin bir vizyonu vardi oda gitti
Romulo isteyen var ciddi ciddi
Adamin kariyeri yok tek sene bir kac gol atti diye gidin alin diyorlar soyle bir transferi scout ekibi yapsa kufur kiyamet kopar

Goztepe yabanci sermaye su adama 10 milyon cekerler 3 kurus etmez adam bize bir gol atti sonra 80 dakka adini duymadim

Neye dayanarak romuloyu alicaz 1703 dakka sahada kalip sadece 1 gol atabilen bu arkadasa klup neden para baglayacak ?

Ozaman gidip piateki ve Thiamida alalim onlarda birsuru gol atti simdi cikip 22 yasinda diyecekler

Evet 22 yasinda brezilyadan turkiye ligine gelmis bir allahin kulu istememis super oyuncu

Yusuf Erdoğan ; hakem kusura bakma pozisyonları kaçırdım çalamadım. demiş. videosunu dinletti şimdi Haluk.
vay arkadaş nasıl bi rezilliktir bu. yazık günah be, valla alayını yolla kov hepsi yabancı olsun başkanından ahcısına Tff
Var ne yapmis bu surada ? var olmasa hakemi anlarim

Koç tff yi ve mhk yi yönetmesine rağmen 0 başarı. Nasıl bir rakibe sahibiz hesaplayın artık.
Parasıyla bu güne kadar bir yere gelmiş insanlar topluluğu bunlar. Bir tanesi hele ne olduğu belli değil, 10 sene kedicik olmuş kimin nasıl hangi amaçlarla arkasında durup büyüttüğü belli olmayan bir herif.

A. Gourim esprileri kapatılsın.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt