Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gouriye cezayire gitme yasagi koyali hic ugramasin afrikaya gerek yok fransa kabul etsin ulkesini ozaman alalim

Kuzey Afrikali oyuncular oncelik olmasin suan. Bizim oyun profilimize uyacak ama ayni zamanda profesyonellik anlayisi yuksek elemanlar lazim. Avrupa'da dogmus ama Afrika kokenli/zenci oyuncular alinabilir, onun disinda Italya, Portekiz liginden de oyunculara bakilmakta sorun gormuyorum. Guney Amerika profiline her daim sicak bakarim sahsen, ama bir oyuncu Kuzey Afrikali diye her oyuncuyu da bizde daha once oynamis veya suan oynayan oyuncuya benzetmekte komik, sanki her insan ayni.

Yarin bir gun birisi "butun Turkler ...... o yuzden oradan futbolcu almayin "(icerigini kendiniz doldurun) diye birsey derse ona da sinirlenmeyin o vakit :)

Daha tipine ve sakalina kadar titizce inceleyen insanlar var yahu sanki manken falan ariyoruz kulube.

fenere koymaya 40 gün kaldı
IMG_0313.webp

Fbye kadar şunları temizleyelim yenilerini eklemeyelim

Bizim taraftarin bir vizyonu vardi oda gitti
Romulo isteyen var ciddi ciddi
Adamin kariyeri yok tek sene bir kac gol atti diye gidin alin diyorlar soyle bir transferi scout ekibi yapsa kufur kiyamet kopar

Goztepe yabanci sermaye su adama 10 milyon cekerler 3 kurus etmez adam bize bir gol atti sonra 80 dakka adini duymadim

Neye dayanarak romuloyu alicaz 1703 dakka sahada kalip sadece 1 gol atabilen bu arkadasa klup neden para baglayacak ?

Ozaman gidip piateki ve Thiamida alalim onlarda birsuru gol atti simdi cikip 22 yasinda diyecekler

Evet 22 yasinda brezilyadan turkiye ligine gelmis bir allahin kulu istememis super oyuncu
Bende Gerçekten çok abartıldığını düşünüyorum.Hala anadolu takımında oynamakla bizde oynamak arasında ciddi bir fark olduğunu senelerdir kavrayamadık.
Kesinlikle kötü diyemem romulaya.Fakat şu an bizim ihtiyacımız değil.
Ama şurası bir gerçek ilk 11’i doğru bir şekilde oluşturduktan sonra bu tarz genç oyuncularda denemeler yapmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt