Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgili ozkan ,

*. oncelikle tskler .

sara & lucas'in yedeklenmesi elzem. dedigin gibi en azindan bir adet kompakt yedek sart en azindan kilit hibrid roldeki sara dolayli . ki, bu durumu bu sezon maclar ilerlerken belirtmistim nacizane. nerdeyse her iki oyuncu da dinlenmeden oynadi lig ve uefa . derken sonraki surecte sara sakatlandi. illa sara sakatligi sonrasi
k demirbay'in son durumunu gordukten sonra mi adim atilacak , son durumu herkes gordu . umarim hoca da gormus ve cozum odakli adim atar .
ki , bu da halen muallak . <- > ille de ofans olsun fransa liginden bahse gecen ikili den biri olsun fikrine kapilip gidiliyor . . .
cidden anlamsiz bir durum .

once bu yedek bolge durumu merkez orta saha icin halledersin, sag bek'e de saglam bir ismi alirsin , ondan sonra istedigin mevkiye isim getir. -diger turlu ben pek saglikli bulmuyorum mevcut alternatifsiz ve kimi yetersiz mevkilerin dokunulmadan lig uefa devam edilmesi fikrini .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki

saygi ve selamlar .
Helal üstadım. Bir takımın baş üstü olabilmesi için kesinlikle merkezi iyi olacak. Örnek city Rodri bi gitti pir gitti. Örnek liverpool grevenberch, allister,soboslai bu sezon liverpoolun başarısının ana mimarları. yolun yarısındayiz. Bu tempoya ne sara ne toreira dayanır. Umarım biz amatörlerin gördüklerini teknik ekip görür ve ona göre aksiyon alır.

Wahi eğer Westham'a gitmezse bence alınabilir. Fena bir velede benziyor.

Tatli ruyalar

1736807343841.webp

lan 1 transfer döneminide son güne bırakmadan yetiştirelim ya vallah sinir bozucu oldu artık bu iş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt