- 16 Haziran 2010
- 203.984
- 156.034
- 6.838
bu mesajımı geri alıyorum
bu herif fizikli ve hızlı
kanatda oynar
Sende izlemeden hemen ahkam kesiyorsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanatda oynar

zaha ve ziyeche sözleşme olarak verelim o parayı
Sende izlemeden hemen ahkam kesiyorsun![]()
kanatda oynar

kanatda oynar
Helal üstadım. Bir takımın baş üstü olabilmesi için kesinlikle merkezi iyi olacak. Örnek city Rodri bi gitti pir gitti. Örnek liverpool grevenberch, allister,soboslai bu sezon liverpoolun başarısının ana mimarları. yolun yarısındayiz. Bu tempoya ne sara ne toreira dayanır. Umarım biz amatörlerin gördüklerini teknik ekip görür ve ona göre aksiyon alır.sevgili ozkan ,
*. oncelikle tskler .
sara & lucas'in yedeklenmesi elzem. dedigin gibi en azindan bir adet kompakt yedek sart en azindan kilit hibrid roldeki sara dolayli . ki, bu durumu bu sezon maclar ilerlerken belirtmistim nacizane. nerdeyse her iki oyuncu da dinlenmeden oynadi lig ve uefa . derken sonraki surecte sara sakatlandi. illa sara sakatligi sonrasi
k demirbay'in son durumunu gordukten sonra mi adim atilacak , son durumu herkes gordu . umarim hoca da gormus ve cozum odakli adim atar .
ki , bu da halen muallak . <- > ille de ofans olsun fransa liginden bahse gecen ikili den biri olsun fikrine kapilip gidiliyor . . .
cidden anlamsiz bir durum .
once bu yedek bolge durumu merkez orta saha icin halledersin, sag bek'e de saglam bir ismi alirsin , ondan sonra istedigin mevkiye isim getir. -diger turlu ben pek saglikli bulmuyorum mevcut alternatifsiz ve kimi yetersiz mevkilerin dokunulmadan lig uefa devam edilmesi fikrini .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ozan Puki
saygi ve selamlar .
Tutmayanlari bize iteliyorlar. Yav adamlarda nasıl bir hegemonya var. Helal olsun.wahi'yi west ham istiyormuş. reddit'te haber vardı.
onlar parayı basarsa bize düşmez
İddia var da iddia olarak kalır herhalde takımı 35-40 milyon falan bekliyordu sanırımgimenez isi halis mi
Tabi ki hayirgimenez isi halis mi
Attığı gole bak lan mason. Bu golü bizde atsın Mesih ilan ederim bunu