Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.487
- 6.489
- 768
Bol alternatifli kadro olduğu zaman kimse yeterince süre alamıyor, performanslar düşük kalıyor. Birden çok mevkiyi yedekleyen az alternatifi tercih ederim halihazırda olduğu gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
LamLAM yazdıysa doğrudur. :d
yüooo inanmazdım LAM :dLam
Mauro bireysel çalışmalara başladı hızla iyileşiyor eskisinden daha güçlü dönecek deseydi inanırdın ama
Bu da demek oluyo ki sadece inanmak istediğimiz şeylere inanıyoruz,benim de senin de yaptığın gibi
Para var tekliflerde yapılmışYeni transferler en kötu antep depinde(3subat) kadroda olmalilar!!
Yeter artik bir seyi de agirdan almayin be. Illa hakem katliamina ugrayip puan kaybetmemiz mi lazim?
Varsa paraniz yapin teklifinizi 3-5 tane belirlediginiz topcuya. Hangisi kabul göruyorsa alin gelin. Takilmayin 1 futbolcunun pesine!
tuta yugoslavca'da "lazımlık" demek bu arada :difb frankfurttan tuta diye bi adam almis ins sakatliktan belini dogrultamaz
Dursunun mauroya baskı kurduğu anları groka çizdirir misinMauro'ya iyilesmesi icin baski kurmusuz
Tutakaka mı diyordu erman toroğlu ...tuta yugoslavca'da "lazımlık" demek bu arada :d
Yusuf kontenjan vs anladımda Eyüp'ün günahı ne oynatılmıyorsa ? (yabancı sayılmıyor eyüp)Galatasaray'ın çok acil Yusuf Demir ve Eyüp Aydın'dan çıkması lazım. Sadece yük oluyorlar. Dakika 90'da bile oyuna atamıyorsun adamları. Kontenjan dolduruyorlar. Okan hoca bu işgale son verecektir diye düşünüyorum. Bu topçuların yerine anadolu kulüplerinden biraz daha kaşar topçular alıp yedek bekletsek çok daha iyi olacak. En azından Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk gibi adamları oyuna atıyordun belirli bir süre kalmışken.
Şimdi Jelert, Efe, Yusuf, Berkan bile girse saatli bomba. Kimse tekin değil.
Yedek kulübesi katkısı olmadan Bilbao'da final oynamak hayal.
20-25liklere gitmeyelim o vakit. 10m da iyi transferler yapilir gayet(isim sorma)Para var tekliflerde yapılmış
Gouri mika correa en son wahi,belli ki gelmiyolar ya da son seçeneklerisin doğal karşılamak lazım
Hemen gelecekler de ya bu paraları etmiyolar ya da bunlar kadar iyi değillerdir
yüooo inanmazdım LAM :d
feci keyifliyim btw
8 puan önde olmak ne hoşmuş
hatay maçına ne diyon?
Peki puta ne demek modum?tuta yugoslavca'da "lazımlık" demek bu arada :d
Dursunun mauroya baskı kurduğu anları groka çizdirir misin
fbPeki puta ne demek modum?