Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katilmiyorum

Aha Sara sakatlandi bütün Oyun geriye gitti Allah Korusun Osimhen de sakatlanirsa bu kadro puan farkını hayatta koruması mümkün değil

2 maçtır top oynamıyoruz biraz temkinli olmak lazım..Kulubemiz bjkden bile daha kötü 11in hatrina işi götürüyoruz .. En eli ayağı düzgün adam Sallai işte onun da bir marifeti yok

radyo gol dinlemeyin sakın, fb basın sözcülüğü görevi almışlar

Katilmiyorum

Aha Sara sakatlandi bütün Oyun geriye gitti Allah Korusun Osimhen de sakatlanirsa bu kadro puan farkını hayatta koruması mümkün değil
Barcelona'da Yamal ve Raphinha sakatlanirsa o da coker, Real'de Vinicius ve Valverde giderse ayni sey.

Genis kadro onemli ama yedekte ayni kalitede oyuncu beklemek utopik bir dusunce kanimca.

kime kaybedeceksin sivasa mı konyaya mı adana demire mi

aynı anda da fb bütün maçlarını kazanacak mı

Barcelona'da Yamal ve Raphinha sakatlanirsa o da coker, Real'de Vinicius ve Valverde giderse ayni sey.

Genis kadro onemli ama yedekte ayni kalitede oyuncu beklemek utopik bir dusunce kanimca.

Kimse yedekte ayni kalitede oyuncu durmasini beklemiyor.

Baris ve Yunus'un alternatifleri hic yok mesela ikisinden biri sakatlansa en yakin alternatif Yusuf Demir
Bek alternatiflerinden bahsetmiyorum bile Zorunluluktan Kaan sag bek oynuyor. Apo Davinson ikilisinden biri gitse takimdan ayrilmak isteyen ve istenmeyen adam Nelsson var mesela. Osimhen gitse veya sakatlansa tek umut Bats kaliyor elde. Torreira'nin tek alternatifi ayni zamanda zorunluluktan sag bek oynayan Kaan. Kerem Demirbay yerine Sara'nin alternatifi daha cok Efe Akman gibi duruyor.

Bilemedim yani

Mertens'i de unuttum onun da tek alternatifi Yusuf Demir :asd:

City de rodri gitti çöktüler yada arsenalde odegaard yokken baya tökezledi her takımın önemli oyuncuları gidince tökezleme normal yav Playstation değilki odegaard'ı musiala ile yedekleyeceksin yada Rodri yi rice ile falan gelmiyor bile adamlar yedek kalmak istemedigi için. Mesela zubimendi city e çok sıcak degil diyorlardı rodri dönunce yedege duşecegi için.

Serhan bildiğim kadarıyla yönetime en yakın gazeteci. Dün spoiler vermiş zaten son güne kalır transferler diye. Bir beklentiye girmemek lazım, gene 10 tane olmayacak topçuya gidip ay sonuna kadar oyalayacaklar taraftarı

City de rodri gitti çöktüler yada arsenalde odegaard yokken baya tökezledi her takımın önemli oyuncuları gidince tökezleme normal yav Playstation değilki odegaard'ı musiala ile yedekleyeceksin yada Rodri yi rice ile falan gelmiyor bile adamlar yedek kalmak istemedigi için. Mesela zubimendi city e çok sıcak degil diyorlardı rodri dönunce yedege duşecegi için.
Zaten demek istedigim su; normal oyuncularin yedegi olur ona yakin kalitede bir oyuncu. Ama takimin yildizlarin o seviyede yedegi dunyanin hic bir takiminda olamaz. Yani bizim takimin yildizlari simdi Osimhen, Icardi sakat onu saymiyorum, Sara ve Torreira diyelim. Bunlara Allah korusun birsey olursa zaten boku yedik demektir. Bu her takim icin gecerli.

O yuzden az onceki mesajlarimda o ornekleri verdim.

Transfer dönemi açılmış olmasına rağmen hala oyuncu gelmedi

Kimse yedekte ayni kalitede oyuncu durmasini beklemiyor.

Baris ve Yunus'un alternatifleri hic yok mesela ikisinden biri sakatlansa en yakin alternatif Yusuf Demir
Bek alternatiflerinden bahsetmiyorum bile Zorunluluktan Kaan sag bek oynuyor. Apo Davinson ikilisinden biri gitse takimdan ayrilmak isteyen ve istenmeyen adam Nelsson var mesela. Osimhen gitse veya sakatlansa tek umut Bats kaliyor elde. Torreira'nin tek alternatifi ayni zamanda zorunluluktan sag bek oynayan Kaan. Kerem Demirbay yerine Sara'nin alternatifi daha cok Efe Akman gibi duruyor.

Bilemedim yani

Mertens'i de unuttum onun da tek alternatifi Yusuf Demir :asd:

Jelert-sallai-berkan-demirbay-yusuf-bats-efe -Nelson

Bizim yedeklerin kalitesizliğinin yanında bir de oynamadikca inanılmaz bir form düşüklüğü görülüyor..Nispeten fayda saglayabilecek Nelson Demirbay Batshuayi falan taninmayacak hale geldi.. Berkani en iyi döneminde bile begenmiyordum zaten asla bizde oynayabilecek bir kapasitesi olmadı.. jelert facia bir transfer hatası her maç istisnasız gol yediriyor ..

Birde sunu belirtmek isterim, hocanin biraz daha yedekteki oyunculari hazir tutmasi gerekiyor. Son 20 dakika mi olur bazi maclarda 45 dakika oynatarak mi olur kendi bilir ama oyunculari hazir tutmak icin sure almalari lazim. Sen aylardir Demirbay, Berkan, Nelsson ve Batshuayi gibi oyunculari cok az sureler verirsen yarin bir gun zor durumda kaldiginda bunlari 11'de sahaya suruyorsun sonra niye performans veremiyoruz diyoruz. Oyuncu az oynarsa nasil hazir olacak? Gecen gun Sergen bu konuda dogru bir elestiri yapti, oynamayan oyuncuyu sahaya surersen bir fayda bekleme diye o konuda hakli kendisi. Haftada 3 mac yapiyoruz Avrupa maclari oldugunda hoca cok az rotasyona gidiyor bence.

Jelert-sallai-berkan-demirbay-yusuf-bats-efe -Nelson

Bizim yedeklerin kalitesizliğinin yanında bir de oynamadikca inanılmaz bir form düşüklüğü görülüyor..Nispeten fayda saglayabilecek Nelson Demirbay Batshuayi falan taninmayacak hale geldi.. Berkani en iyi döneminde bile begenmiyordum zaten asla bizde oynayabilecek bir kapasitesi olmadı.. jelert facia bir transfer hatası her maç istisnasız gol yediriyor ..
Ek olarak Sallai bal yapmayan ari gibi kosup duruyor.

En büyük eksik zaten ön alanda her iki kanadi yedekleyecek bir oyuncunun olmamasi. Onyekuru tarzi sprinter bir kanat alternatifi maci koparmak adina da ilac gibi gelir bana göre. Özellikle önümüzdeki her mac final nitelgiinde gececegini de göz önünde bulundurursak. Yani bana göre bir Mertnes alternatifi bir de kanat alternatifi isi götürür gibi gözüküyor su an olaganüstü bir durum olmayacagini düsünürsek

böyle diyordun niye admine yanliyorsun !!
Takımın rotasyonu çok dar Sara Osimhen kalitesinde adamlar almamız şart. bakin arsenale cityye nasıl cuvalladi..Buyuk takımsan Odegaardin yedeği gerekirse Musiala olacak !!

Serhan bildiğim kadarıyla yönetime en yakın gazeteci. Dün spoiler vermiş zaten son güne kalır transferler diye. Bir beklentiye girmemek lazım, gene 10 tane olmayacak topçuya gidip ay sonuna kadar oyalayacaklar taraftarı
Serhan da diğerleri gibi yav bir yakinligi falan da yok , bir şey bildiği de burhanın torreira ile zahayı denk getirmesi gibi oda sarayı denk getirdi o kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt