Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mika'ya yapılan teklife okey olabilir Marsilya gibi.

Zor aga zor. West Ham işin içindeyse zor. Wan bisakka 10 milyona gelecek falan haberleri yapıldı yazın adamlar 18 milyonu bastı aldı. Bu arada çok istemiştim bisakkayi. Belki bizden daha az bir teklife bile alırlar.

Gelirlerimizi arttıramazsak avrupalı klüplerle yarışamayız aylarca uğraşılan oyuncuyu tak diye parasını basıp alıyorlar.

Sene sonu Osimhen gidince Parmadan sunu cekebilir miyiz acaba?

Zor aga zor. West Ham işin içindeyse zor. Wan bisakka 10 milyona gelecek falan haberleri yapıldı yazın adamlar 18 milyonu bastı aldı. Bu arada çok istemiştim bisakkayi. Belki bizden daha az bir teklife bile alırlar.
Normalde bir bek oyuncusu için hem yüksek bonservis, hem yüksek maaş verilmesine olumlu bakmam ama bu adamı çok istemiştim. Alınabilmiş olsaydı, hem mevkisinde sağlam bir adamımız olurdu, hem de önündeki kanat oyuncusunun, Yunus vs performansı katlanırdı. Jelert' in alındığını da düşününce hayıflanmamak elde değil.

İşler yolunda gidiyorken göz ardı ediliyor ama f/p bakımından yanlış transferlerin sayısı doğrulardan daha az değil iki yıldır. Hele de ağır külfetli transfer yapılacaksa çok titiz davranmalı Okan Hoca; hata limiti dolmuş durumda.

GZ4WqrGWIAA7-KH

Muslera
Sildillia Davinson Apo Jakobs
Barış Torreira Sara Yunus
Osimhen Wahi​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt