- 1 Ağustos 2009
- 46.918
- 49.193
- 4.708
Correra aradan ok gibi fırlamış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görseli şu şekilde okumaya çalışıyorum
Harfi harfine katılıyorum topçu falan değil bu herif yav çok uzadı bu muhabbet correayı almak lazım bir şekildeAllah yardimcimiz oldu kalsin orda bakin gorun alternatifi burda kral olacak sarada oldugu gibi
O da hazırlık maçı idi ama. Sevilla ile Asy'de oynamıştık. Birinin jübile maçıydı hatta galiba.a tabiki
şunu bilmeyen gsli
gitsin odasına acun posteri assın
5/5 yap şampiyon ol
net oğlu nettir
Abi gözünü seveyim mevcut kadro bile sadece lige odaklansa açık ara şampiyon olur şuan fenerin derbi kazanma ihtimali yok yaadam gibi 3 tane NET transfer yapılmazsa şampiyon olamayız söyleyeyim!!!!
fbnin fikstür bizden çok daha basit
hakemleri görüyorsunuz
öyle scout mcout sürpriz adam almayınnnnn!!!!
Adam gibi olmuş topçu alın!
direkt katkı verecek
KatilmiyorumAbi gözünü seveyim mevcut kadro bile sadece lige odaklansa açık ara şampiyon olur şuan fenerin derbi kazanma ihtimali yok ya
Reis kim diyor 10 milyon verelim diye..Yav ustad neyin denemesi adama 10 milyon cekerler deneme yapacaksan adami brezilyada iken bulup bedavaya getireceksin bu adamlarla deneme yapilirmi hayatinda 1 milyon euroyu bir arada gormeyenler 10 milyon verelim diyor
Jelertde gorduk para kiymetli denemeyi ucuz adamlarla yapacaksin scout bu yuzden var
kime kaybedeceksin sivasa mı konyaya mı adana demire miKatilmiyorum
Aha Sara sakatlandi bütün Oyun geriye gitti Allah Korusun Osimhen de sakatlanirsa bu kadro puan farkını hayatta koruması mümkün değil
O da hazırlık maçı idi ama. Sevilla ile Asy'de oynamıştık. Birinin jübile maçıydı hatta galiba.