Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Correra aradan ok gibi fırlamış

IMG_0211.webp

Hücum hattına çıkan isimlerden amine gouri istemediğim tek adam izlediğimden değil arap oyunculardan ziyechten sonra iyice soğudum. İstemediğim için gider kesin onu alırız.

Tecrübelerime dayanarak romuluyu isteriz , uzun bi süre bonservis pazarlıgı olur , şikeciler araya girer 2x fazla verir , oyuncuyu alır romulonun futbol hayatı biter

adam gibi 3 tane NET transfer yapılmazsa şampiyon olamayız söyleyeyim!!!!

fbnin fikstür bizden çok daha basit
hakemleri görüyorsunuz

öyle scout mcout sürpriz adam almayınnnnn!!!!

Adam gibi olmuş topçu alın!

direkt katkı verecek
Abi gözünü seveyim mevcut kadro bile sadece lige odaklansa açık ara şampiyon olur şuan fenerin derbi kazanma ihtimali yok ya

Abi gözünü seveyim mevcut kadro bile sadece lige odaklansa açık ara şampiyon olur şuan fenerin derbi kazanma ihtimali yok ya
Katilmiyorum

Aha Sara sakatlandi bütün Oyun geriye gitti Allah Korusun Osimhen de sakatlanirsa bu kadro puan farkını hayatta koruması mümkün değil

Yav ustad neyin denemesi adama 10 milyon cekerler deneme yapacaksan adami brezilyada iken bulup bedavaya getireceksin bu adamlarla deneme yapilirmi hayatinda 1 milyon euroyu bir arada gormeyenler 10 milyon verelim diyor

Jelertde gorduk para kiymetli denemeyi ucuz adamlarla yapacaksin scout bu yuzden var
Reis kim diyor 10 milyon verelim diye..
İlk önce yazdığımı iyi oku ondan sonra yaz.
Romuloda şu an 10 milyon falan etmez..

bu fbliler okadar mal ve gerizekalı ki

metin öztürkün ilkokul düzeyinde yaptığı laf sokuşları kafaya takıyorlar 😂😂🤦‍♂️

bazen bunları çok abartıyoruz gibi düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt