Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf Sarı yı 1 milyona alalım dediğimizde bi ton bık bık laf yaptınız , yabancılardan kimse gitmiyor . gelsin ziyech kurtarsın bizi şimdi hadi bakalım

Eren , Kutucu , Yusuf Sarı , Berkay alayını alıp rotasyonu artırmamız lazımdı. Yabancı hakkı yok yapacak bişi yok
Bik bik yapanlar en doğrusunu yapmış 🤣

Yusuf gibilerini alacağımıza kimse alınmasın.

Bize iyi bi transfer aklı lazım. Mevcut kişilerin ikna kabiliyeti düşük belli ki yine 50 yerden red yedik

Cebimizdeki parayla red yiyorsak bi düşünmek lazım

Blas'ı bırakmazlar şuan zaten takımda en çok asist yapanı. Gronbaek yedeğe düştü o yüzden mantıklı sallamışlar dedim. Şu an tekrar Avrupa'ya katılacak sıraya gelmek istiyorlar Fofana'yı aldılar 20 milyona, kaleci aldılar. Stoper ve kanat alacaklar. Gouri ve Gronbaek'i sol kanatta kullandılar Blas sağ kanatın sahibi sola adam alıp Gouri yada Gronbaek ikilisinden birinden çıkabilirler.
Bi anten vardi burada yaz transfer doneminde. Bize yazilinca umarim aliriz dedim diye soylemedigi kalmamisti bana. Kimdi o hırb ismini unuttum :d

Fener haksız kararlar ile yarışta tutulacak bu bariz belli.8 puan fark var ve bizim sahamızda gelecekler çok büyük fırsat yakaladik, 2 tane çok kaliteli nokta transfer yapalım fenerin ipini çekelim.

N'olur kadro kalitesini ve derinligini arttiracak transferler yapin, ligin ikinci yarisinda cok zor deplasmanlar var!

IMG_3104.webp

Verin Gardiye yetkiyi gerisini halleder. Hala anlamadılar yav.

Dybalayı keşke alsaydık kıvamına gelmeyiz inşallah. Bana gelecez gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt