Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sosyal medyadan öğrenmesi 1 gün almış, onu bile yalanlıyor ahahhahaha
Nasıl meslek ya bu

Hangi becereksiz bizim transferi yürütüyor? Kac gününüz vardi belirli bir oyuncu ile anlasip direkt dün bügün imza attirmaya. Nedir her yil bu transfer dönemde cektimiz? Bu kadar zor olmamali, gidersiniz teklif sunarsin aradaki fark imkansizsa baska oyuncuya bakarsin
Bizimkiler zaten iş bitirici değil bari aynı adama saplanıp kalmayın. Aynı anda 3-4 alternatife yönelin. Bütçemiz olmasına rağmen transferi zamanında yapamıyorlar enteresan şekilde, geçen yaz da böyleydi

medyadakilerin vs hakem makem mevzularında fb hakkında konuşurken yanına gsyi de eklemelerine uyuz oluyorum dünkü recep uçar örneği gibi

lan biz napıyoruz herifler gün aşırı açıklama yapıyor, onların her 5 açıklamasına 1 kez cılız cevap geliyor bizden

bu ortamı birkaç yıldır bu hale getiren şerefsiz oğlu şerefsiz kim herkes çok net biliyor, kimse bizi boklamaya çalışmasın

Son düzenleme:
Bu sessiklik transferin gizli ilerlediği anlamına mı gelir yoksa işlerin sarpa sardığı anlamına mı acaba. Bizimkileri tanıyorsak 2.si daha yüksek ihtimal

Bu sessiklik transferin gizli ilerlediği anlamına mı gelir yoksa işlerin sarpa sardığı anlamına mı acaba. Bizimkileri tanıyorsak 2.si daha yüksek ihtimal

Bunlar sessiz kalamazlar ki, isim olsa hemen düşüyor zaten, Okan hoca olmasa bu yönetim 3 ay bile kalamaz, Hatipoğlu falan kim ?

Iyi hadi ucuz kurtuldun:

1000007333.jpg

11-12 sezonundan beri yapılan tüm transferleri tek tek inceliyorun. Maliyet ve performans odaklı başarı ve başarısız olanları gösterdiğim bir analiz. ne zaman yüzde 50 üstüne çıkmışsak şampiyon olmuşuz, çok rezil transfer dönemleri de geçirmişiz. Analizi paylaş diyenler bir like alayım.

11-12 sezonundan beri yapılan tüm transferleri tek tek inceliyorun. Maliyet ve performans odaklı başarı ve başarısız olanları gösterdiğim bir analiz. ne zaman yüzde 50 üstüne çıkmışsak şampiyon olmuşuz, çok rezil transfer dönemleri de geçirmişiz. Analizi paylaş diyenler bir like alayım.
Gs için didinen emek veren herkesi seviyorum

Paylaşmasan da like

#transferlernerede
#yönetimuyumaSTOPERnerede
#forvetyoksaistifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt