Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle de bir konu var hayatında büyük bir takımla şampiyonluk tadına bakmak var. Osimhen gibi prime döneminde bir herifle hayatında kaç kere bir araya gelip oynayabilirsin ki.Orada biz olduğundan daha fazla oynayacağı garanti değil mi yaw?
İnternet futbol terimleri jargonunda dönem dönem bir anda popülerleşen ve herkesin sanki 40 yıldır kullanıyormuş gibi hiç yabancılaştırmadan neredeyse her cümlesinde kesin olarak kullandığı "söylemler" çıkıyor zaman zaman.
Versatil
Geçiş oyunu
Çekmek
Çıkmak
Örneğin.
Şimdi de "bagajı olmak".
Ulan büyü gibi bir şey yaw, birinden duyuyorum ya, sonra binlerce kişi kullanmaya başlıyor. Ulan daha dün yoktu böyle bir şey.
Nasıl başarıyorsunuz şunu lan :d
Taraftarın çoğunluğu pek takip etmiyor sezon sonu başarısızlık oldugunda anca parlar.Osimheni menejer getirmese hala sövülüyorlardı.Çok kötüler çok.İkna edemiyorlar bu kadar gelir var deniyor sürekli taksitle teklif yapıyorlar kabul görmüyor.Hem ağır vasıfsızlar hem de kendilerini akıllı sanıp taraftarın gazını almak için Dybala zaten cepte hedef Mika vs deniyor. 1 ay süre geçiyor, sonra anlaşılıyor ki ne kulüple ne de oyuncuyla anlaşma var. Taraftarın öfkesi kar topu gibi birikerek onlara patlar herkes rotasyonun rezalet seviyede olduğunun farkında.
Balon dor a aday gösterilen adam da futbolu biliyordur diye düşünüyorum.Sözumu geri aldim. Hasan hoca futboldan anliyormus
Taksitle ikna etmeyi geçtim, oyuncuları para dışı ikna edecek vizyon yok ki. Burada laf edilen Erden’in (ki hataları var) tırnağı olacak kapasitede değiller. Ne hatip ne de kavukçu.Taraftarın çoğunluğu pek takip etmiyor sezon sonu başarısızlık oldugunda anca parlar.Osimheni menejer getirmese hala sövülüyorlardı.Çok kötüler çok.İkna edemiyorlar bu kadar gelir var deniyor sürekli taksitle teklif yapıyorlar kabul görmüyor.
Sözumu geri aldim. Hasan hoca futboldan anliyormus
ne kardeşim bu yabancı hayranlığı (feramuz style)Yerli basın hicbirsey bilmiyor ,haluklar dahil onlara oyalanmalik isimleri veriyorlar ,esas yabancı basına bakılmalı
Osimhen gelmese şuan durumumuz haraptı zaten. Sadece saha içi değil saha dışını da topladı gelişi. Şuanda neler konuşuyorduk gelmese düşünmek bile istemiyorum. Bu tff mhk ile muhtemelen 8 puan biz geride olacaktık. Sadece saha içi olarak düşünmemek lazım Osimhen in gelişi birçok sorunu hasır altı etti, yönetime güven aşıladı, taraftar ve yönetimi birleştirdi.Taraftarın çoğunluğu pek takip etmiyor sezon sonu başarısızlık oldugunda anca parlar.Osimheni menejer getirmese hala sövülüyorlardı.Çok kötüler çok.İkna edemiyorlar bu kadar gelir var deniyor sürekli taksitle teklif yapıyorlar kabul görmüyor.
teşhisler mükemmel. Özellikle Davinsonun neden yerini kaybettiğini açıklaması nokta atışı tespit.Hem de çok iyi anlıyor bence.
Keşke okan hocanın ekibinde olsaydı
3 haftadir grip gibi bir sey var bende de. yilbasi civari gecti gibi oldu, 4 gun once geri cikti.Salgin gibi birsey var harbiden herkes hasta olmaya basladi. Belcika'da hukumet hasta olan herkes yuz maskesi taksin demis galiba. Yine Cin birsey gondermistir buralara kesin.
o aşıları oldunuz zamanında bünyeleri mahvettiniz Göktuğ hocam3 haftadir grip gibi bir sey var bende de. yilbasi civari gecti gibi oldu, 4 gun once geri cikti.
Oyleyse de kismet diyelim. Simdi vitaminleri, zencefilleri, mandalinalari, yogurtlari, kefirleri dayiyoruzo aşıları oldunuz zamanında bünyeleri mahvettiniz Göktuğ hocam
Adam havuz basi partisi yapmaktan baska birsey yapmiyor sene sonu acil satilsinIcardi sezon sonu 2 macta oynayacak diye koca sezonu yemenin anlami yok koskoca kulupsun. 10M aliyor adami Arjantin disinda tedavi olmamaya dahi ikna edemiyoruz. Cok seviyorsa Galatasarayini gelsin Avrupa maclarinda tribunde otursun tamam diyelim, ask dizisi ceker gibi gununu gun ediyor pasam orda.
Dondurun sözleşmesini alin bir forvet.