Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada biz olduğundan daha fazla oynayacağı garanti değil mi yaw?
Şöyle de bir konu var hayatında büyük bir takımla şampiyonluk tadına bakmak var. Osimhen gibi prime döneminde bir herifle hayatında kaç kere bir araya gelip oynayabilirsin ki.

Önünde teklif olsa bir dakika düşüneceğini zannetmiyorum. Bugün mhy denen parazite o imkanı ver o bile koşa koşa gelir.

İnternet futbol terimleri jargonunda dönem dönem bir anda popülerleşen ve herkesin sanki 40 yıldır kullanıyormuş gibi hiç yabancılaştırmadan neredeyse her cümlesinde kesin olarak kullandığı "söylemler" çıkıyor zaman zaman.

Versatil
Geçiş oyunu
Çekmek
Çıkmak

Örneğin.

Şimdi de "bagajı olmak".

Ulan büyü gibi bir şey yaw, birinden duyuyorum ya, sonra binlerce kişi kullanmaya başlıyor. Ulan daha dün yoktu böyle bir şey.

Nasıl başarıyorsunuz şunu lan :d

Hem ağır vasıfsızlar hem de kendilerini akıllı sanıp taraftarın gazını almak için Dybala zaten cepte hedef Mika vs deniyor. 1 ay süre geçiyor, sonra anlaşılıyor ki ne kulüple ne de oyuncuyla anlaşma var. Taraftarın öfkesi kar topu gibi birikerek onlara patlar herkes rotasyonun rezalet seviyede olduğunun farkında.
Taraftarın çoğunluğu pek takip etmiyor sezon sonu başarısızlık oldugunda anca parlar.Osimheni menejer getirmese hala sövülüyorlardı.Çok kötüler çok.İkna edemiyorlar bu kadar gelir var deniyor sürekli taksitle teklif yapıyorlar kabul görmüyor.

Taraftarın çoğunluğu pek takip etmiyor sezon sonu başarısızlık oldugunda anca parlar.Osimheni menejer getirmese hala sövülüyorlardı.Çok kötüler çok.İkna edemiyorlar bu kadar gelir var deniyor sürekli taksitle teklif yapıyorlar kabul görmüyor.
Taksitle ikna etmeyi geçtim, oyuncuları para dışı ikna edecek vizyon yok ki. Burada laf edilen Erden’in (ki hataları var) tırnağı olacak kapasitede değiller. Ne hatip ne de kavukçu.

Oldlar bilir

Şu teyze gibi nöbet.

images-21.webp

Osimhen gelmese şuan durumumuz haraptı zaten. Sadece saha içi değil saha dışını da topladı gelişi. Şuanda neler konuşuyorduk gelmese düşünmek bile istemiyorum. Bu tff mhk ile muhtemelen 8 puan biz geride olacaktık. Sadece saha içi olarak düşünmemek lazım Osimhen in gelişi birçok sorunu hasır altı etti, yönetime güven aşıladı, taraftar ve yönetimi birleştirdi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Icardi sezon sonu 2 macta oynayacak diye koca sezonu yemenin anlami yok koskoca kulupsun. 10M aliyor adami Arjantin disinda tedavi olmamaya dahi ikna edemiyoruz. Cok seviyorsa Galatasarayini gelsin Avrupa maclarinda tribunde otursun tamam diyelim, ask dizisi ceker gibi gununu gun ediyor pasam orda.

Dondurun sözleşmesini alin bir forvet.
Adam havuz basi partisi yapmaktan baska birsey yapmiyor sene sonu acil satilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt