Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MLS işi olduysa bir de 1.5 yıllık gittiyse çok iyi olur çünkü bizimle de sözleşmesi o zaman bitiyor. PVA gibi kiralık görünür ama bir nevi çıkmış oluruz kendisinden.

Cace ve Maraz bilgileri direk Tanselden aliyor, dogru olma ihtimale yuksek, keske olsa.

Kimmiş diye bir videosuna bakayım dedim. Buna 23 milyon ödemek bize giren inanılmaz bir kazık olur. İzlediğim adama bu parayı istiyorlarsa, Barış'ı 50'nin altına satmamamız lazım.
Brezilya milli takım oyuncusu daha fazlasını bile istiyor olabilirler oyuncuyu açıkcası hiç izlemedim hiç bir fikrim yok.

MLS işi olduysa bir de 1.5 yıllık gittiyse çok iyi olur çünkü bizimle de sözleşmesi o zaman bitiyor. PVA gibi kiralık görünür ama bir nevi çıkmış oluruz kendisinden.

Niye böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz ki. Uluslararası kiralık kontenjanına etki ediyor mu bu uefayı mı bağlıyor fifayı mı?

Evet aynen ,koruma kollamayida yapmamalı, aksine baskıda yapmalı ki buna hakkında var 2 senedir şampiyon yapıyor bu adam yokluklarla yamalı bohça gibi takımla
İşin garibi parada var ama bu laubaliligi çözemedim ama Terim gibi otoriter bir adam olsa siringayla kan alır böyle gevşek yöneticilerden
Misal kimse sormuyor başkana neden sportif direktör alınmadı diye ,tüm transfer işlerini sportif direktör yapmali
Yaw ben OB'ye sallayıp duran 1i olarak karakterini acayip takdir ediyom

Herif zeki, esprili, herkesle iyi geçiniyor. Ego sıfır. Ben bunun yerinde olsam filozof gibi takılırdım yahut imparator gibi. Zaten bu seviyedeki diğer yerli hocalar öyle yapıyor. O açıdan takdir ediyom adamı

Yalnız yönetimi FT gibi ham yapmağa gayret etmese de en azından bi desteği kesebilir yahut ufaktan sitem atabilir. Yalnız son basın toplantısında bile yönetim lehine tesis açıklaması falan yaptı işte. Millet onu Florya'da sahalara bakmamışlar falan gibi anladı ama orada aslında sezon ortasında tesis değiştirilmez eleştirilerine yanıt getiriyodu. Bırak abi onu da yönetim yanıtlasın sen niye giriyosun o topa. Niye kalkan oluyon heriflere. Şimdi Kemerburgaz yüzünden bi kaza falan yaşasak nolcak

Ajax maçında ilk mağlubiyetimizi alabiliriz keşke kalemizde biri olsaydı ama gelen her golü yemezdik
Bu sene kaybettirdiği puanlar hat safhada özellikle malmö alkmaar maçları üstüne gelen tüm topları ye, eyüpspor maçında kaleye 2 gol gelsin 2 golü de ye. Yan toplara da çıkma sadece kalede dur ne ala memleket 2 senedir saçma sapan bir performansı var defans tamam iyi demiyorum ad yediğimiz gollerin yarısından çoğunda musleranın dolaylı veya doğrudan hatası var. Yeni sezonda kaleci şart oğlu şart benim kaleme gelen her golü yemek istemiyorum abi yeter. He totnım maçı var bak allah kurtardı bu sene bizim şampiyonluğumuzun önündeki en büyük engel kaledeki ihtiyar maalesef

Moderatör tarafında düzenlendi:
Niye böyle saçmalıklarla uğraşıyoruz ki. Uluslararası kiralık kontenjanına etki ediyor mu bu uefayı mı bağlıyor fifayı mı?
Lyon'da kiralık normalde Avrupa'dan farklı bir takıma gidemez Lyon göndermek istiyor biz doğal olarak kabul etmiyoruz o yüzden bir sorun oluşuyor haliyle.

Elimizde şakasız 13 oyuncu var. Başka oyuncu yazabilen var mı?

Muslera her geleni içeri alıyor
Jakobs her an sakatlanabilir
Sanchez 3 hafta yok olabilir
Apo bu sene aksıyor
Torreira formdan düştü
Sara sakat
Mertens 38 yaşında
Yunus gol yükünü çekiyor
Barış gol yükünü çekiyor
Osimhen icardi kadar atmıyor
Bats ilk 11 olmuyor
Nelson tripleri bitmedi

Yarım Kaan
Yarım Demirbay

Igor Jesus etüdlerimi tamamladım

bu oyuncu €12m bonservis + €3m kolay bonus + €3m zor bonus + kardan yüzde 20 payı hak ediyor

Brezilya MT havuzunda olduğu için fiyatları ikiyle çarparsak Botafogo kulübünün €20m + €3m beklentisi makul derim. Tarz olarak iş yapacak nitelikte bir herif atletik ve yılan gibi olması açısından

Prag macindan daha feci bir senaryo da cikabilir.

Daha su gune kadar Ziyech , Yusuf’tan cikip Icardi’yi dondursan Sallai’yi yazmasan bile Uefa’ya 3 tane yabanci hakkin oluyor ama onlardan bile cikamiyorsun.

Dis basinda bir haber var mi?

Brezilya kadrosunda direkt oynayan birini Turkiyeye yollamazlar diye dusunuyorum menajerleri

Elimizde şakasız 13 oyuncu var. Başka oyuncu yazabilen var mı?

Muslera her geleni içeri alıyor
Jakobs her an sakatlanabilir
Sanchez 3 hafta yok olabilir
Apo bu sene aksıyor
Torreira formdan düştü
Sara sakat
Mertens 38 yaşında
Yunus gol yükünü çekiyor
Barış gol yükünü çekiyor
Osimhen icardi kadar atmıyor
Bats ilk 11 olmuyor
Nelson tripleri bitmedi

Yarım Kaan
Yarım Demirbay
Gayet iyi maçları olan Sallai var, Kaan yarım falan da değil gayet net bir adam. Çoğu yorumlarına katılmıyorum açıkcası. Oyuncu yemeyi seviyoruz Fm gibi görüyoruz biraz bu işleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt