Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine avrupanın iyi hıyarları seçmesini bekleyip tezgahlarda kalan bozuk hıyarlara para akıtacağız. Sonra da nasıl oldu da tutmadı yav deriz
He o konuşulan paraların hepsi yalan

Sağ bek yok, stoper yok, ortasahaya yedek yok, mertensin yedeği yok. Okan hoca kibrit kutusundan mevki doldurmasa geçmiş olsun

Yaw ben OB'ye sallayıp duran 1i olarak karakterini acayip takdir ediyom

Herif zeki, esprili, herkesle iyi geçiniyor. Ego sıfır. Ben bunun yerinde olsam filozof gibi takılırdım yahut imparator gibi. Zaten bu seviyedeki diğer yerli hocalar öyle yapıyor. O açıdan takdir ediyom adamı

Yalnız yönetimi FT gibi ham yapmağa gayret etmese de en azından bi desteği kesebilir yahut ufaktan sitem atabilir. Yalnız son basın toplantısında bile yönetim lehine tesis açıklaması falan yaptı işte. Millet onu Florya'da sahalara bakmamışlar falan gibi anladı ama orada aslında sezon ortasında tesis değiştirilmez eleştirilerine yanıt getiriyodu. Bırak abi onu da yönetim yanıtlasın sen niye giriyosun o topa. Niye kalkan oluyon heriflere. Şimdi Kemerburgaz yüzünden bi kaza falan yaşasak nolcak
Kesinlikle ,ego 0 ve karakteri çok sağlam hatta hatırlayın fenerli taraftarlar ne diyordu terimi delirtmesi kolaydı delirtecek 3 5 maç ceza alıyordu takimida olumsuz etkiliyordu Okan ise delirmiyor herif bizi delirtiyor diyorlar
Aslında hocalık olarakta onu açık teknik ve oyun anlamında saha okuma değişiklik vs gibi birkaç eşiği asabilse anında elit takımların radarina girer eminim adamda lisanda var ,bence terimden bile iyi olabilir başarı anlamında umarım o eşiği aşar ve bize 5.yildizi yaşatır
Birde avrupa hedefleri varsa yanındaki vasat yardimcilarla bu iş olmaz çok sağlam bir ekip kurmalı kendisine

Elimizde şakasız 13 oyuncu var. Başka oyuncu yazabilen var mı?

Muslera her geleni içeri alıyor
Jakobs her an sakatlanabilir
Sanchez 3 hafta yok olabilir
Apo bu sene aksıyor
Torreira formdan düştü
Sara sakat
Mertens 38 yaşında
Yunus gol yükünü çekiyor
Barış gol yükünü çekiyor
Osimhen icardi kadar atmıyor
Bats ilk 11 olmuyor
Nelson tripleri bitmedi

Yarım Kaan
Yarım Demirbay
Icardinin ilk sezonunu çıkarırsak osimhen çok daha efektif oynuyor açıkçası ligin ilk devrelerini kıyaslarsak he tabi ikinci devre performansını yükseltmesi lazım icardide o dönemler açılıyor çünkü

Kesinlikle ,ego 0 ve karakteri çok sağlam hatta hatırlayın fenerli taraftarlar ne diyordu terimi delirtmesi kolaydı delirtecek 3 5 maç ceza alıyordu takimida olumsuz etkiliyordu Okan ise delirmiyor herif bizi delirtiyor diyorlar
Aslında hocalık olarakta onu açık teknik ve oyun anlamında saha okuma değişiklik vs gibi birkaç eşiği asabilse anında elit takımların radarina girer eminim adamda lisanda var ,bence terimden bile iyi olabilir başarı anlamında umarım o eşiği aşar ve bize 5.yildizi yaşatır
Birde avrupa hedefleri varsa yanındaki vasat yardimcilarla bu iş olmaz çok sağlam bir ekip kurmalı kendisine
OB şimdiden terimden daha iyi olacağını kanıtladı bence oyunculara tanıdığı saha içi özgürlük ve farklı mevkilerde alaksız oyunculardan az çok verim alması bunu gösteriyor oyuncu ilişkisi konusunda da daha iyi bu arada

Terimi her ne kadar sevsek de bir süre sonra egosundan dolayı kendini geliştirmeyi bıraktı avrupada city gibi yüksek seviyeli takımların oyununu kopyalamaya çalıştı sadece ama işte bütçe yetersizliği vardı bu konuda ilk dönemdeki orjinalliği gitti yani
Fakat OB şu anda kendi stilini yaratıyor yarattı değil yaratıyor tam isim konulamaz ama gelişiyor gittikçe birkaç tane daha rötuş yapması lazım sadece özellikle üçlüde yapacak bu değişimi spurs maçında 3 savunma oyuncusuyla oynadığı oyunu ileriye götürmek istediğinden o kadar eminimki muhtemelen ilerleyen senelerde hatta günllerde tek stoperli sistem bile görebiliriz kendisinden abartmıyorum bu arada

He o konuşulan paraların hepsi yalan

Sağ bek yok, stoper yok, ortasahaya yedek yok, mertensin yedeği yok. Okan hoca kibrit kutusundan mevki doldurmasa geçmiş olsun
Yerinde olsam resti çekerim ben buradan. şampiyonluk versem taraftara açıklayabilirim ama siz açıklayamazsınız diye itin içinde gezdirirdim.
Haber yaptırmayı biliyorlar.
Yazdan beri eleştirilmesin diye kolombiyalının ismini saydılar, yok ilk transfer, yok bitti geliyor.
İngilizler çıktı güya. 15 gündür adamlarda transfer açık bir Ingiliz bile sallamadı.
Baktılar bu yangın sönüyor sponsor yalanı attılar osimhen gelecek, parasını bulduk şöyle böyle oldu.
O da yavaş yavaş bitince asla kimseye verilmeyecek olan 25 milyon çıktı piyasaya.

Aramlar oyalama politikasına öyle kafa yormuş ki tıkır tıkır işliyor. 15 gün avrupa listesine yazılmıyor onu bekliyoruz mikau buna önem veriyor haberleri sıkarlar. 15 gün daha zaman kazanırlar.

Transferin son 3 günü sağa sola kafası kopuk gibi saldırırlar. Gard gel kurtar diye gezerler.

Sekmiyor adamlarda geçen yazın da mayıstan ağustosa kadar thuram, fofana konuşturdu müthiş oyaladılar.

Hissediyorum, yine birileri bir yerde transfer yapıyor.

1736894084776.webp

Napoli Danilo’nun kararını bekliyor, Skriniar Napolinin kararını bekliyor, biz Skriniar’ın kararını bekliyoruz gibi duruyor. Buradaki bahçıvan biziz :)

Hoca stoperden ziyade hücum oyuncusu istiyor eğer mika+ son günklerde rashford alırsak belki de bir stoper bek alıp jakobs-davi-stoper bek li bir sistem görebiliriz skriniar fırsat transferi fakat istediği profil başka bence hocanın kaanın atletik hali gibi yazın kaçırdığımız doue gibi

Son maçlarda barışı sol yunusu sağda kullanmasının sebebi de var bence üçlü ye geçtiğmizdee ikisi de ters ayaklı kanat bek olarak oynicak arkadaki kenar stoperler de genişlik sağlicak he istediği profiller gelir mi bilmiyorum ondan bağımsız ama okan hocayı azıcık tanıyosam aklında bu var

Gayet iyi maçları olan Sallai var, Kaan yarım falan da değil gayet net bir adam. Çoğu yorumlarına katılmıyorum açıkcası. Oyuncu yemeyi seviyoruz Fm gibi görüyoruz biraz bu işleri.
Kaan sag bek de aksıyor. Sallai kanat diye aldık ne gol ne asist yapabiliyor en sonunda sağ bek deniyoruz hiçbir şey yapamazsa defansta dursun diye.

Icardinin ilk sezonunu çıkarırsak osimhen çok daha efektif oynuyor açıkçası ligin ilk devrelerini kıyaslarsak he tabi ikinci devre performansını yükseltmesi lazım icardide o dönemler açılıyor çünkü
Penaltısız 7 gol atmış, ilk yarı bitti.
Benim ilk geldiğinde beklentim 30 goldu. Şimdi 20 gol olsa çok iyi derim. Tabi icardiyi besleyen kerem vardı osimhende kimse yok kanatta

Yerinde olsam resti çekerim ben buradan. şampiyonluk versem taraftara açıklayabilirim ama siz açıklayamazsınız diye itin içinde gezdirirdim.
Haber yaptırmayı biliyorlar.
Yazdan beri eleştirilmesin diye kolombiyalının ismini saydılar, yok ilk transfer, yok bitti geliyor.
İngilizler çıktı güya. 15 gündür adamlarda transfer açık bir Ingiliz bile sallamadı.
Baktılar bu yangın sönüyor sponsor yalanı attılar osimhen gelecek, parasını bulduk şöyle böyle oldu.
O da yavaş yavaş bitince asla kimseye verilmeyecek olan 25 milyon çıktı piyasaya.

Aramlar oyalama politikasına öyle kafa yormuş ki tıkır tıkır işliyor. 15 gün avrupa listesine yazılmıyor onu bekliyoruz mikau buna önem veriyor haberleri sıkarlar. 15 gün daha zaman kazanırlar.

Transferin son 3 günü sağa sola kafası kopuk gibi saldırırlar. Gard gel kurtar diye gezerler.

Sekmiyor adamlarda geçen yazın da mayıstan ağustosa kadar thuram, fofana konuşturdu müthiş oyaladılar.
Acilen satılmamız lazım

Bu kafayla bi bok olmaz bizden, bu sene bile şampiyonluktan pek emin değilim, olursak da son şampiyonluk olur uzunca bi süre duraklamaya gireriz

Rezalet bir yönetimle karşı karşıyayız, satılmaktan başka çaresi yok bu kulübün

Penaltısız 7 gol atmış, ilk yarı bitti.
Benim ilk geldiğinde beklentim 30 goldu. Şimdi 20 gol olsa çok iyi derim. Tabi icardiyi besleyen kerem vardı osimhende kimse yok kanatta
Osimhen gol yollarında icardi kadar becerikli değil bu bir gerçek ki zaten her maç garanti bir kere ofsaytta kalıyor yine de onun dinamizmi bizim için çok büyük nimet bu dönemde apokerim kaan gibi adamların temposuzlığunu tolere ediyoruz torrreiranın da formsuzluğunu ekleyelim ama apo ve kaanı acilen kesebilcek adamlara ihtiyacımız var jakobsu sol stopere atar üçlüye mi döneriz yoksa stoper mi alırız bilmem bu adamlar 11 de eksi yazıyor bize son maçlarda apokerimin kurtardığı pozisyonlar göz boyayabilir ama sürekli arkasında boşluk görmekten sıkıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt