Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne yapsınlar renktaş

aynı anda 40 oyuncuyla mı görüşsünler
Yok demek istedim , mikayi son güne kadar bekliyecegiz gibi bir algi yaratiyor bu haber, olmasa bu iki arkadasa yönelecegiz diye, bende diyordum mika isi misal yatsa ve diger ikisi baska takimlara transfer olursa ne yapacaklar diye.

Tam olarak ne demek istediğini anlamadım. Mika olumsuz olması durumunda bu 2 oyuncudan birini getirecekler bu habere göre işte. Aynı mevki için şu an bu 3 aday var.
Iste demek istedigim o peki o iki oyuncuda olmaz veya baska takima gitmis olurlarsa? Son dakika kazik transfer mi yapacagiz o vakit?

Mika bu hayatta ne gibi basarisi olmusda 4 milyon istiyor? Hayirdir bize gelince futbol hayati bitecek de mi bizden bu kadar maas istiyor?

Iste demek istedigim o peki o iki oyuncuda olmaz veya baska takima gitmis olurlarsa? Son dakika kazik transfer mi yapacagiz o vakit?
O 2 oyuncu ile de Mika ile aynı anda görüşmeler sürüyor habere göre yani habere göre Mika ile ilgili bir süre verildi mesela o süre içinde bunlardan birinin olup olmayacağı belli oluyor.

Dün de yazdım fenerin stoperleri abartildigi gibi kötü herifler değil .. Bir kere kolay kolay hava topu vermiyorlar sert bezdirici oyuncular.. Bunlar hala sorunun savunma hattında olduğunu sanıyor ön alandaki karmaşadan dan dun futboldan haberleri yok.. 36 yaşındaki tadicin ayağına bakıyorlar sadece ..
Harcasinlar paraları stopere 3lu oynayıp önüne de Amrabati koysunlar bu bok gibi futbol devam eder

olağan divanı izlemeyen cimbomlu mu olur

açın hemen

Metin ne yapalım bankalar birliğine sokarken alkış istedin mi?
Altı üstü 70 milyon doları 3 senedir ödemek yerine 2 sene 40 milyon dolar faiz ödedik.
1 sene önce çıkacaktık gğya

Yerli oyuncu transferinde gercekci transfer hedeflerine odaklanmak gerekiyor.

Süper Lig'den

Ahmed Kutucu (Eyüpspor)
Eren Elmali (Trabzonspor)

haricinde alabilecegimiz kaliteli oyuncu yok gibi görünüyor.

Avrupa'dan

Ahmetcan Kaplan (Ajax'ta forma giyemiyor)
Zeki Celik (Roma'nin yeni teknik direktörü pek tutmuyor)
Salih Özcan (Wolfsburg'da forma giyemiyor)

Rotasyonumuzu güclendirmemiz gerekiyor.

O 2 oyuncu ile de Mika ile aynı anda görüşmeler sürüyor habere göre yani habere göre Mika ile ilgili bir süre verildi mesela o süre içinde bunlardan birinin olup olmayacağı belli oluyor.
Öyle olsa mantikli ama bizim ekip son güne kadar bunun pesinde kosup oyuncuyu alamayinca ortada alacak bir oyuncu kalmayinca panik transfer yapiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt