- 20 Mayıs 2011
- 23.194
- 10.188
- 1.873
2 sezon kiralik Jankat + Yusuf Demir + 3M falana bize çakacaklar sanirimÇok kötü adam ama millet istiyor diye ses etmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 sezon kiralik Jankat + Yusuf Demir + 3M falana bize çakacaklar sanirimÇok kötü adam ama millet istiyor diye ses etmiyorum
Su siselerine bakılirsa hocam o dilimide 1 sise su ile goturmus gibi gözüküyorHocaya dominos söylemişler bir tadimlik denemiş ama peki beğenmemiş
Aç olmasa yemezdi muhtemelen
Ekli dosyayı görüntüle 275083

Böyle bi rakama fazla ses etmem yedekte dursun işte yusuf oturacağına2 sezon kiralik Jankat + Yusuf Demir + 3M falana bize çakacaklar sanirim

Bu yarin bir gun cikip Zeki Celikmis de diyebilir…. Emerson Royal değildir insallahPosch olsun da düşüp bayılayım şurada
Ama içimden bi ses bunlar guilbertle falan görüşüyor diyor
Hayatımda futbola bu kadar yabancı bir adamla daha karşılaşmadım.Az önce asporda güvenc kurtar logo bulmacada sporting logosuna benfica mi dedi![]()
Bizle adı çıkanlar calabria,zeki ve emersondu. Calabria da olabilir hoca takık bu konularda biliyoruzBu yarin bir gun cikip Zeki Celikmis de diyebilir…. Emerson Royal değildir insallah
Tam dayaklik o herifAz önce asporda güvenc kurtar logo bulmacada sporting logosuna benfica mi dedi![]()
Ayıp güvenç üstada denecek laf değil bunlarTam dayaklik o herif
Neden hocamAyıp güvenç üstada denecek laf değil bunlar
Sevimli bi adamNeden hocam
Skinar’in adi ciktiginda hem sag bek hem stoper oynayabilen birine bakiyorlar öncelik olarak diyorlardi. O yuzden Posch mantikli geliyoBizle adı çıkanlar calabria,zeki ve emersondu. Calabria da olabilir hoca takık bu konularda biliyoruz
Posch müthiş bi adam keşke o olsa ama avusturyalı gelmek istemeyebilirSkinar’in adi ciktiginda hem sag bek hem stoper oynayabilen birine bakiyorlar öncelik olarak diyorlardi. O yuzden Posch mantikli geliyo
Posch iyi miSkinar’in adi ciktiginda hem sag bek hem stoper oynayabilen birine bakiyorlar öncelik olarak diyorlardi. O yuzden Posch mantikli geliyo