- 20 Mayıs 2011
- 23.194
- 10.188
- 1.873
Ulkemizde seveni cok ozellikle son ulkesel turnuvadan sonraPosch iyi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulkemizde seveni cok ozellikle son ulkesel turnuvadan sonraPosch iyi mi
Melike hanım iyi idare edip dayanıyor bunaHayatımda futbola bu kadar yabancı bir adamla daha karşılaşmadım.

Nelsson 10-11e gidermiş
İyi parcaMelike hanım iyi idare edip dayanıyor buna![]()
Favori spikerlerimdendir arada açar güvenç varsa bile beyin erimesi yaşatırım kendime :dİyi parca
Transferin adresi emre kaplankim diyo
Abi ben bu Igor Jesus işini anlamadım
Daha birkaç ay önceden Brezilya için Tier 1 kaynaklar PL'den ilgisi olan kulüpleri yazmış (West Ham, Fulham vs.) ve konuştukları satış rakamları €30-35m bandında
Herif yeni milli olmuş ve MT hocası hakkında olumlu konuşuyor. MT formasıyla iyi maçlar çıkarmış
Botafogo taraftarı adamı çok beğeniyor ve herifler hem Brezilya Ligi'ni hem Libertadores'i kazandı, Igor Jesus da o kadronun önemli bir parçası
Herif sezonu aşırı güçlü bitirmiş ve geçen sezon ilk 11'e girdiğinden itibaren en çok skor üreten (p/90 lider), kilit pas atan (lider), ikili mücadele kazanan (lider) ve faul yapılan (lider) hücumcuları arasında
Şimdi biz bu herifi hangi evrende gerçekçi olarak alabiliyoz ki. Hem de kiralık
Diyelim ki alabiliyoz, o vakit dolandırılmayacağımızın garantisi nedir. Kafamı karıştıran 1 transfer
Benim için an itibariyleWahi > Mika > Gouri > Igor
masmaalesef
2 3 sene dubai da oynuyor sonra botafogya gidiyor heralde yarim sezonmu ne. Ordada parliyor. Dedigin gibi libartadoresi kazaniyor. 5 gol 3 asist katkisi oluyor libartadores de.Abi ben bu Igor Jesus işini anlamadım
Daha birkaç ay önceden Brezilya için Tier 1 kaynaklar PL'den ilgisi olan kulüpleri yazmış (West Ham, Fulham vs.) ve konuştukları satış rakamları €30-35m bandında
Herif yeni milli olmuş ve MT hocası hakkında olumlu konuşuyor. MT formasıyla iyi maçlar çıkarmış
Botafogo taraftarı adamı çok beğeniyor ve herifler hem Brezilya Ligi'ni hem Libertadores'i kazandı, Igor Jesus da o kadronun önemli bir parçası
Herif sezonu aşırı güçlü bitirmiş ve geçen sezon ilk 11'e girdiğinden itibaren en çok skor üreten (p/90 lider), kilit pas atan (lider), ikili mücadele kazanan (lider) ve faul yapılan (lider) hücumcuları arasında
Diyelim ki alabiliyoz, o vakit dolandırılmayacağımızın garantisi nedir. Kafamı karıştıran 1 transfer
Abi ben bu Igor Jesus işini anlamadım
Aynen bende de internet var rtaş2 3 sene dubai da oynuyor sonra botafoga gidiyor heralde yarim sezonmu ne. Ordada parliyor. Dedigin gibi libartadoresi kazaniyor. 5 gol 3 asist katkisi oluyor libartadores de.

Coritiba'nın mallığı da olabilir18 yaşında arabistana götüren bir menajeri varsa iş farklıdır bence.
Kafani karistiran ne? Böyle cok oyuncu var 18 yasinda arabistana giden. Para tatli nasillsa. Bu cocuk arabistanda yarim sezon 13 gol atmis arabistan liginde botafogonun gözüne batmis almislar brezilyaya geri. Gariblik nerde?Aynen bende de internet var rtaş
Coritiba'nın mallığı da olabilir
Menajerlik bir durum yok oyuncunun yüzde yüzü Botafogo'nunmuş. Genelde garip gurup menajer ilişkilerinde oyuncunun yüzde 20'si 30'u falan menajerin oluyor
Bi gariplik var ama
18 yaşında gitmesi rtaş kafamı karıştıranKafani karistiran ne? Böyle cok oyuncu var 18 yasinda arabistana giden. Para tatli nasillsa. Bu cocuk arabistanda yarim sezon 13 gol atmis arabistan liginde botafogonun gözüne batmis almislar brezilyaya geri. Gariblik nerde?