Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amine Gouri umarım gelmez. O topraklardan çıkan gelmiş geçmiş en iyi topçuyu aldık yine de belli zamanlar haricinde verim alınmadı, boş külfet olur.

Galatasaray en son elden çıkarmak istediği bir oyuncuyu sozlesmesini tum alacaklarini vererek fesh etmeden ya da en az 2 farklı takıma kiralamadan elden çıkardığında kaç yaşındaydınız?

Kyle walker tam aradigimiz adam. Tas gibi o bölgeyi rahat 2 sene götürür. Yeri geldimi üclünün sag stoperini de oynar. Bizden önce madrid bayern pusuda bekliyor, cünkü onlarinda sag bek sorunu var. Oralara gider heralde. Ama gelirse cok iyi olur. Önede bas bonservisi bir 9,5 no ya. Bitanede scout olsa orta sahaya iyi olurdu, baska transfere gere yok.

Eren elmalı, igor felan dandik topcular gelecekse kimse gelmesin daha iyi paramiz cebimizde kalsir, bu oyuncular bizi avrupada nereye taşıyabilir ki zaten, ligi zaten öyle böyle götürürüz

Abi ben bu Igor Jesus işini anlamadım

Daha birkaç ay önceden Brezilya için Tier 1 kaynaklar PL'den ilgisi olan kulüpleri yazmış (West Ham, Fulham vs.) ve konuştukları satış rakamları €30-35m bandında

Herif yeni milli olmuş ve MT hocası hakkında olumlu konuşuyor. MT formasıyla iyi maçlar çıkarmış

Botafogo taraftarı adamı çok beğeniyor ve herifler hem Brezilya Ligi'ni hem Libertadores'i kazandı, Igor Jesus da o kadronun önemli bir parçası

Herif sezonu aşırı güçlü bitirmiş ve geçen sezon ilk 11'e girdiğinden itibaren en çok skor üreten (p/90 lider), kilit pas atan (lider), ikili mücadele kazanan (lider) ve faul yapılan (lider) hücumcuları arasında

Şimdi biz bu herifi hangi evrende gerçekçi olarak alabiliyoz ki. Hem de kiralık

Diyelim ki alabiliyoz, o vakit dolandırılmayacağımızın garantisi nedir. Kafamı karıştıran 1 transfer

Daha birkaç ay önceden Brezilya için Tier 1 kaynaklar PL'den ilgisi olan kulüpleri yazmış (West Ham, Fulham vs.) ve konuştukları satış rakamları €30-35m bandında

Herif yeni milli olmuş ve MT hocası hakkında olumlu konuşuyor. MT formasıyla iyi maçlar çıkarmış

Botafogo taraftarı adamı çok beğeniyor ve herifler hem Brezilya Ligi'ni hem Libertadores'i kazandı, Igor Jesus da o kadronun önemli bir parçası

Herif sezonu aşırı güçlü bitirmiş ve geçen sezon ilk 11'e girdiğinden itibaren en çok skor üreten (p/90 lider), kilit pas atan (lider), ikili mücadele kazanan (lider) ve faul yapılan (lider) hücumcuları arasında

Diyelim ki alabiliyoz, o vakit dolandırılmayacağımızın garantisi nedir. Kafamı karıştıran 1 transfer

Wahi > Mika > Gouri > Igor

masmaalesef

2 3 sene dubai da oynuyor sonra botafogya gidiyor heralde yarim sezonmu ne. Ordada parliyor. Dedigin gibi libartadoresi kazaniyor. 5 gol 3 asist katkisi oluyor libartadores de.

18 yaşında arabistana götüren bir menajeri varsa iş farklıdır bence.

2 3 sene dubai da oynuyor sonra botafoga gidiyor heralde yarim sezonmu ne. Ordada parliyor. Dedigin gibi libartadoresi kazaniyor. 5 gol 3 asist katkisi oluyor libartadores de.
Aynen bende de internet var rtaş :asd:
18 yaşında arabistana götüren bir menajeri varsa iş farklıdır bence.
Coritiba'nın mallığı da olabilir

Menajerlik bir durum yok oyuncunun yüzde yüzü Botafogo'nunmuş. Genelde garip gurup menajer ilişkilerinde oyuncunun yüzde 20'si 30'u falan menajerin oluyor

Bi gariplik var ama

Aynen bende de internet var rtaş :asd:

Coritiba'nın mallığı da olabilir

Menajerlik bir durum yok oyuncunun yüzde yüzü Botafogo'nunmuş. Genelde garip gurup menajer ilişkilerinde oyuncunun yüzde 20'si 30'u falan menajerin oluyor

Bi gariplik var ama
Kafani karistiran ne? Böyle cok oyuncu var 18 yasinda arabistana giden. Para tatli nasillsa. Bu cocuk arabistanda yarim sezon 13 gol atmis arabistan liginde botafogonun gözüne batmis almislar brezilyaya geri. Gariblik nerde?

Ha buraya düsücegini zaten düsünmüyorum bunu kastediyorsan.

Kafani karistiran ne? Böyle cok oyuncu var 18 yasinda arabistana giden. Para tatli nasillsa. Bu cocuk arabistanda yarim sezon 13 gol atmis arabistan liginde botafogonun gözüne batmis almislar brezilyaya geri. Gariblik nerde?
18 yaşında gitmesi rtaş kafamı karıştıran

Arabistan da değil BAE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt