- 20 Mayıs 2011
- 23.194
- 10.188
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dun aynısini soyledim hatta ornek bir oyuncu profili bile attim. Asagidaki arkadas bizim cogu soruna derman olacak bir profil.şu an aranan 9.5 numara dediğimiz olayın zirvesi lautaro martinez ve julian alvarez. Yani arjantinliler.
Madem 20-25 milyon harcanacak bu profile neden Arjantin piyasasına bakılmıyor acaba ? Santiago castro denmiş mesela yukarıda. O da 15 milyona geldi Avrupa’ya.
Arjantin liginden dusureceksin soyle bisey Mika ile ugrasacagina
Adını Okan skilband olarak revize edelimmiben skill videosunda yanılmam arkadaşlar
tam bir skill video scoutuyum
gerçek ismim okan Nalbant
Halı sahaya mı?Nelsson 10-11e gidermiş
Brezilyanın klasik milli takımda oynatalım satalım olayına konu olmuş bir adam gibi duruyor. Baktıgında ne kariyer başarısı var, ne de öne cıkan yeteneği. Bats gidecekse yerine ucuz yollu alınabiliyorsa neden olmasın ama 20 milyon butceyi bu bebeye car cur edeceklerse yatacak yerleri yokYani videolarini izledimde bana hiç atletik gelmedi. Ağır çekimde yika yıka gidiyor. Ama fiziği sağlam. Çift forvette osi ile ileride bogusur. Bakalım maliyeti ne olacak.
Videolardan iyi duruyor ama izlemeden konuşmak olmaz birde barışında zayıf abi bence o kadar olsa yeter atletik meziyetleri iyi olan oyuncularda top kontrolü zayıf oluyor geneldeSofascore, Wahi nin zayıf yönleri Top kontrolü yazmış hiç izlemedim ama bu doğruysa kötü bence.
Biraz bitiricilik düşük marsilya taraftarı çıldırmış durumdaSofascore, Wahi nin zayıf yönleri Top kontrolü yazmış hiç izlemedim ama bu doğruysa kötü bence.
Neden herkeste bu Lemina tutkusu. Yaşı 31 3-4 bonservis isteyecekler minumum 2.5-3 maaş alacak. Geçmişte sakatlık olayları da vardı.şu leminayı hala niye almadık anlamadım
Amine istermisin ercebşu leminayı hala niye almadık anlamadım
Ismi lazım değili hala topçu sandigimiz icinşu leminayı hala niye almadık anlamadım