Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an aranan 9.5 numara dediğimiz olayın zirvesi lautaro martinez ve julian alvarez. Yani arjantinliler.

Madem 20-25 milyon harcanacak bu profile neden Arjantin piyasasına bakılmıyor acaba ? Santiago castro denmiş mesela yukarıda. O da 15 milyona geldi Avrupa’ya.
Dun aynısini soyledim hatta ornek bir oyuncu profili bile attim. Asagidaki arkadas bizim cogu soruna derman olacak bir profil.

Arjantin liginden dusureceksin soyle bisey Mika ile ugrasacagina

İsimlere takilmamak lazim santrafor ulkesi. Bu ulkede cogu özellikle basliyorlar profesyonel futbola zaten.Besiktasa gelen Higu haric kotu Arjantinli santrafor cok hatirlamiyorum

Yani videolarini izledimde bana hiç atletik gelmedi. Ağır çekimde yika yıka gidiyor. Ama fiziği sağlam. Çift forvette osi ile ileride bogusur. Bakalım maliyeti ne olacak.
Brezilyanın klasik milli takımda oynatalım satalım olayına konu olmuş bir adam gibi duruyor. Baktıgında ne kariyer başarısı var, ne de öne cıkan yeteneği. Bats gidecekse yerine ucuz yollu alınabiliyorsa neden olmasın ama 20 milyon butceyi bu bebeye car cur edeceklerse yatacak yerleri yok

Olacaksa wahi veya Correa olsun wahi tam aradığımız adam barış yunus wahi osimhenn dörtlüsü rakibi ısırır boğar

Yasin Özcan 8 e AV ye gitmiş

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın renkdaslar forumda bazen devreler yanıyor galiba Romulo ya 10 bayilalim deniyor ama İgos Jesus Brezilya milli takımınada seçilen adam istenmiyor videolara bakılarak.Bu tarz transferlere her zaman olumluyum 30 una gelmiş adamlardan artık uzak durmak gerekiyor.Guney Amerika pazarında 23 yaş civarı oyuncular pesinden gitmek lazım.

şu leminayı hala niye almadık anlamadım

Brezilya milli takımı kriter olamaz fenerin aldığı giuliano da gidiyordu sonra kestiler tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt