Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazilan isimlere inananacak olursak ttansferde pozisyon onceliginde hoca ile aramizda daglar kadar fark var. Yillardir istikrarli bir solbek bulamayan bir klubun alti ayda bir sagbek bulmasi beklenemezdi herhal.

Bu igor jesus vagner love nin gençliği gibi duruyor
Hic alakasi yok. Vagner genc yillarinda topu alip 30-40 metre goturuyordu yolunda biri karsisina geldiginde bir de calim atiyordu. Ince bilek hareketleri cok ust duzeydi. Bu Igor caliskan bir oyuncuya benziyor ama yetenek olarak o Vagner Love kadar yok.

Avrupa’da başarı istiyorsak ve 5.yıldızı bütün tuzaklara rağmen almak;

1. Sanchez gibi katkı verecek STOPER
2. İcardi’nin oyun içi boşluğunu dolduracak çok yönlü HÜCUM OYUNCUSU

Şart;
Ek olarak da fırsat çıkarsa

3. Sağ bek

Hic alakasi yok. Vagner genc yillarinda topu alip 30-40 metre goturuyordu yolunda biri karsisina geldiginde bir de calim atiyordu. Ince bilek hareketleri cok ust duzeydi. Bu Igor caliskan bir oyuncuya benziyor ama yetenek olarak o Vagner Love kadar yok.

Keyifler nasıl kıymetli dostum

Avrupa’da başarı istiyorsak ve 5.yıldızı bütün tuzaklara rağmen almak;

1. Sanchez gibi katkı verecek STOPER
2. İcardi’nin oyun içi boşluğunu dolduracak çok yönlü HÜCUM OYUNCUSU

Şart;
Ek olarak da fırsat çıkarsa

3. Sağ bek

İsim alalım Kingpay

3 gundur virusle ugrasiyorum bir atesim geliyor bir usumeye basliyorum. Umarim yarina gecer.
Ustad eger influnza ise zor gecer 1 ay surdu bendeki bagisikliligim cok yuksektir

En son antibiyotik kullandim bogaz agrim ve atesim oyle gecti buyuk sehirde yasamak cok zor

Ben istanbulu terkedeli 2 sene oldu bir kere hasta olmadim gecen aileden biri istanbulda gitti geldi herkes hasta oldu buyuk sehirler mikrop yuvasi simdiden gecmis olsun

Bu igor denen rus isimli 18 yasinda arabistane giden brezilyali bebeyi hangi videodan izleyip begendiniz ciddi merak ediyorum

Youtube daki videolardan begendiyseniz tebrik ediyorum futbolla alakanizi kisa surede kesin
Niye genelleme yapiyon? Forumun 80%i begenmedi eger yorumlari okuduysan

Bu igor denen rus isimli 18 yasinda arabistane giden brezilyali bebeyi hangi videodan izleyip begendiniz ciddi merak ediyorum

Youtube daki videolardan begendiyseniz tebrik ediyorum futbolla alakanizi kisa surede kesin
Sara‘nin bize gelmeden önce skills videosunu izleyip begendim mi?

Walker
Lemina
Gouri

Walker değil ama diğer ikisi parayı basınca alabileceğin isimler. Walker da çok zor ama şimdi City'nin yerinde olsam direk rakiplerime de vermem.

orta saha lazım değil demirbayı öğütmeyin diyen birisi için çok iddialı yorumlar

orta saha lazım değil demirbayı öğütmeyin diyen birisi için çok iddialı yorumlar
Yanlis lafi carpitma egemen oraya alacagimiz yedek kalacak adam demirbaydan iyi olmayacak dedim bizim seviye takimlar bu seviye ustu adami yedege koydumu sonunu gorduk

Zaha ve Ziyech milyon eurolari cope attik yedek kalacak oyuncu yedek kalacagini bilerek kabul ederek gelecek dedigim budur

Yanlis lafi carpitma egemen oraya alacagimiz yedek kalacak adam demirbaydan iyi olmayacak dedim bizim seviye takimlar bu seviye ustu adami yedege koydumu sonunu gorduk

Zaha ve Ziyech milyon eurolari cope attik yedek kalacak oyuncu yedek kalacagini bilerek kabul ederek gelecek dedigim budur

Kendin bile görmüşsün başak maçında demirbaydan yedek bile olmayacağını renktaşım. Millete futbolla ilişkinizi kesin vs demeye gerek yok diye bu noktaya parmak basmak istedim

Lemina'yi isterim lakin Lemina'yi transfer ederken rotasyon oyuncusu olarak transfer edilecegini de kabullendirmek lazim. Gerci hocanin aklinda kesin yoktur cunku defans ve forvetin her yerinde oynayabilecek biri diyor surekli. Hatta sagbek bile gecmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt