Transfer Nöbeti #2 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık skriniara 5m maaş vermek yerine o paraya bonservisle leminanın alınmasını

Çok beğensemde mikaya 25 ,erene de 5 vermektense o parayla birkaç tane zımba wonderkid almak gerektiğini yazmamın ardından önce wahi-igor şindi de lemina haberlerinin çıkması kolpa olsa da mennuniyet verici

Burayı okuyan yetkili her kimsen aferin lan sana

5c06bad45aa891977eb6f35de82d288b.jpg

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru. Lakin taraftar aslında taraftarda değil tam olarak camia(mevcut yönetim dahil ki Erden Timur'da hata ve haksızlık yaptılar) yöneticilerine sahip çıkmalı yoksa yararlı olacak güçlü yönetici bulamamaya başlarız.
Biz sahip çıkarız, gerekirse dibine kadar eleştiririz ama ite köpeğe yedirmeyiz, çok ta kaale dikkate almayın şu şikecileri. Bkkarında boğulsunlar. Biz ciddiye aldıkca kendilerini bi bok sanıyorlar.

norwich almis angelino’dan once istiyorduk

edit: bu baska jurasekmis lan

Eskiden bu şikecilerin her yaptıklarında iğreti olurdum sinir olurdum, şuan artık duymuyorum bile, umrumda değil ciddiye almıyorum kafam rahat. Rakip makip değiller.

Amine Gouiri konusunda gelişmeler olabilir bana göre. Rennes tarafıyla bağı baya kopmuş oyuncunun. Biraz baktım çoğu da Nelsson'u çok istiyor. Böyle bir transfer anlaşması beni şaşırtmaz. Ama yeni stopere imza attırmadan Nelsson kesinlikle gönderilmemeli.

Fb'liler Kavukçu'yu hedef almış sanırım bu sefer de.
Erden başkandan sonra en azından elindeki işle ilgili Galatasaray'a faydalı işler yapan birini daha yem etmeyiz umarım. Sahip çıkmak gerekiyor. Onların acun gibi kedicigi , Burak gibi feto ile alakalı konudan yargılanmış yöneticileri için gerekirse bel altı girilmeli

Amine Gouiri konusunda gelişmeler olabilir bana göre. Rennes tarafıyla bağı baya kopmuş oyuncunun. Biraz baktım çoğu da Nelsson'u çok istiyor. Böyle bir transfer anlaşması beni şaşırtmaz. Ama yeni stopere imza attırmadan Nelsson kesinlikle gönderilmemeli.
Takas olursa, orta sahaya bütçe açılır o zaman. 20 küsür ayırmışlardı bu transfere, takas olursa üzerine maksimum 7-8 milyon veririz.

Erden başkandan sonra en azından elindeki işle ilgili Galatasaray'a faydalı işler yapan birini daha yem etmeyiz umarım. Sahip çıkmak gerekiyor. Onların acun gibi kedicigi , Burak gibi feto ile alakalı konudan yargılanmış yöneticileri için gerekirse bel altı girilmeli
Girsek nolur adamlarda utanma arlanma sıkılma gibi bir durum yok. Tükür balgam at şükür derler.

Takas olursa, orta sahaya bütçe açılır o zaman. 20 küsür ayırmışlardı bu transfere, takas olursa üzerine maksimum 7-8 milyon veririz.
Ne kadar doğru bilmiyorum Tibet Töre'nin haberine göre paylaşılmıştı da burada ön alan oyuncusu ve stoperi Ocak ayı bitmeden bitirmekmiş hedef. Bu fırsat beklenecek denilen transferler orta saha ve sağ bek bir de yerli oyuncu fırsatıymış. Lemina için takımı 5 milyon istiyor diyorlar mesela onu bekleyebilirsin fırsat olarak. Stoper ve hücum oyuncusunu aceleyle yanlış oyuncu getirilmemeli ama fırsat olarak bekleyemezsin onları.

Lemina gelse bile nerde oynayacak

Okan hocanin aklinin ucunda bile 3‘lü orta saha yok

Mertens‘in alternatifi icin bile forvet istiyor

Okan hocanin kafasina silah dayasaniz bile Torreira-Lemina-Sara kurgusuyla cikmaz cok defansif olur diye

Yedek icin diyorsaniz o baska

Kombinas kombinas kombinasko!

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rennes Gouri için 18 istiyor diyorlardı. Biz de Nelsson için 10-12 istiyoruz. Her iki takımında oyuncuların sonraki satıştan kardan %15-20 pay+ bizim 5-6+2-3 milyon bonus vermemize hal olabilir ama Rennes takasta Nelsson+12-13 civarı istiyor diye haberler vardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt